Elektrokolo uděláte snadno z každého kola

Praha 30. října (PROTEXT)

Elektrokola jsou revolucí v cyklistice. Jsou současným nejdynamičtějším segmentem cyklistického trhu. Co však udělat s jízdním kolem, které mám, pokud si chci pořídit elektrokolo? Můžete jej snadno a rychle na elektrokolo přestavět.

Společnost Citybikes, s.r.o. spouští konfigurátor ElectroKit, který vás elegantním a intuitivním způsobem provede možnostmi přeměny jízdního kola na elektrokolo.

Při přestavbě na elektrokolo si sami můžete zvolit, jaký typ motoru či jakou baterii chcete použít. Vybrat si můžete ze tří typů motoru a z různých umístění baterie o různých kapacitách. Další možností jsou volby brzdových senzorů, světel a dalšího příslušenství. V online konfigurátoru ElectroKit se vhodná přestavba na elektrokolo snadno poskládá během několika kliknutí online.

Konfigurátor naleznete na stránkách www.electrokit.cz

Citybikes, s.r.o. se pohybují na trhu městské cyklistiky a elektrokol již přes 10 let. Jako jedna z prvních společností začala nabízet na našem trhu přestavby na elektrokolo. Široké zkušenosti a odbornost z oblasti elektrokol, motorů a baterií uplatňuje i v zakázkové výrobě elektrokol.

Kontakt:

Martin Říha

jednatel společnosti Citybikes, s.r.o.

martin.riha@citybikes.cz

www.citybikes.cz

www.electrokit.cz

Klíčová slova ČR-doprava-kondice-firmy-Citybikes