Nebeský objem a oslňující délka pro vaše řasy. Řasenka Paradise Extatic od L´Oréal Paris

Praha 26. října (PROTEXT)

Elle Fanning, herečka a ambasadorka značky L´Oréal Paris

Elle Fanning

Od listopadu se na našem trhu konečně objeví dlouho očekávaná řasenka ve stylovém růžovo-zlatém obalu Paradise Extatic od L ?Oréal Paris. Objemový kartáček s jemnými štětinkami zaručí rovnoměrnou aplikaci a díky krémové textuře budou vaše řasy na pohled delší a hustší. Složení řasenky také zahrnuje výtažky z ricinového oleje, který bývá často součástí nejrůznějších sér na řasy, jelikož prokazatelně podporuje jejich růst.

Nová řasenka Paradise Extatic v sobě spojuje hned několik výhod:

- Objemový kartáček

Díky speciálnímu kartáčku, bohatému na štětiny, dokážete pročesat jednotlivé řasy a dodáte jim tak nebeský objem od kořínků až ke konečkům.

- Nadýchaná krémová textura

Krémové složení je obohaceno o ricinový olej, který prokazatelně podporuje růst řas a spolu se sytými černými pigmenty zajistí jejich přímo oslňující délku. Textura řasenky je navíc speciálně navržena tak, aby vaše řasy nezatěžovala.

- Snadná aplikace

Každodenní nanášení řasenky může být potěšením - díky spojení objemového kartáčku a příjemné textury řasenky Paradise Extatic už nebudete chtít používat jinou!

Účinnost řasenky Paradise Extatic potvrzují také výsledky instrumentálního testu, které byly získány na základě sebehodnocení 107 žen. Celkem 90 % z nich potvrzuje, že po použití řasenky Paradise Extatic jsou jejich řasy intenzivní a plné objemu, více než 98 % žen zpozorovalo prodlužující efekt a 79 % zúčastněných konstatovalo, že jejich řasy zůstaly na dotek pružné.

Hlavní představitelkou řasenky Paradise Extatic je Elle Fanning, úspěšná, mladá herečka a od června také ambasadorka značky L´Oréal Paris. Díky své jemné porcelánové pleti působí jemně a křehce, ale svůj vzhled dokáže velmi rychle měnit. Ať už ji však spatříte s klasickým líčením hollywoodských krásek nebo s účesem s růžovými vlasy doplněným o duhové oční stíny, vždy bude vypadat skvostně.

Datum uvedení: listopad 2017

Doporučená prodejní cena:

Paradise Extatic 299,90 Kč / 11,99 EUR*

* Doporučená maloobchodní cena.

Ceny se u jednotlivých prodejců mohou lišit.

PR Kontakt:

Tereza Law

tereza.law@loreal.com

www.loreal.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-styl-kosmetika-firmy-L´Oréal Česká republika

Média, společnost a životní styl
Chemický a farmaceutický průmysl