S Kafone ušetříte až 50 % na kávě do kanceláře

Praha 9. října (PROTEXT)

Značka Kafone, za kterou stojí společnost GOOD BRANDS s.r.o., vznikla na konci roku 2015 jako reakce na on-line trh s kávou v České republice. V současnosti se jedná o jednu z nejrychleji rostoucích značek s kávou on-line v Česku. Od zimy 2015 se e-shop rozšířil do zahraničí a nabízí své služby na Slovensku, v Rakousku a v Polsku. Obrat značky se meziročně zvýšil o 850 % a neustále roste.

Skladová dostupnost a více než 50 značek

Zakladatele značky Kafone neuspokojoval on-line trh s kávou v České republice, kdy většina e-shopů v době založení společnosti nabízela zboží, které fyzicky neměla a posléze zákazníkům nabízela výměnu za jiné druhy či značky. V on-line světě kávy byl profesionální přístup spíše výjimkou a Kafone se rozhodla tuto skutečnost změnit. Už od začátku měla většinu sortimentu skladem, dodnes nabízí široký sortiment (50 značek) a široké portfolio káv a příslušenství. V e-shopu Kafone najdete více než 300 produktů.

Oblíbené kávy do kanceláře i opravdové skvosty pro gurmány

Vybrat si můžete z řady oblíbených káv na běžné kancelářské použití, a to už od 191 Kč za kilo (v případě zrnkové kávy Segafredo Intermezzo). Kafone ale nabízí také výběrové kávy, které patří k tomu nejlepšímu, co můžete v dnešní době na trhu s kávou najít. Jedná se o oblíbené kávy jako je například Lavazza Top Class, Lavaza Qualita ORO nebo špičkové kávy New York a Tre Forze. Kafone nabízí kávy značek, které dbají na ekologické zemědělství, udržitelnost a férové podmínky pro farmáře. Mezi takové značky patří například Marley Coffee, za kterou nestojí nikdo jiný než syn slavného reggae zpěváka Boba Marleyho.

Rychlé dodání a až o polovinu nižší ceny

Kromě široké nabídky a skladové dostupnosti navíc nákupem na Kafone ušetříte až 50 % ceny kávy v porovnání s kamennými obchody. E-shop nabízí nákup kávy za velkoobchodní ceny už od jednoho kilogramu. Zároveň Kafone dodává zboží velmi rychle, objednávky odesílá stejný nebo následující pracovní den. Obchod Kafone navíc získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky na stránkách zbožového vyhledávače Heureka. Na základě ověřených recenzí by e-shop doporučilo svým známým 97% zákazníků.

Získejte svou kávu rychle a levně

Naskočte také na vlnu Kafone. Nejen, že obdržíte svou oblíbenou kávu rychle, navíc ji získáte za velice příznivou cenu. Vyzkoušet můžete také nové druhy a vybrat si z nabídky těch nejlepších a nejoblíbenějších káv světa. Díky tomu, že má e-shop velký obrat káv, je schopen ve většině případů dodat kávy s dlouhou dobou expirace, tedy krátce po upražení. Na stránkách Kafone si můžete objednat také příslušenství, se kterým si připravíte opravdu dokonalou kávu i v domácích podmínkách.

Kontakt:

Kafone.cz