Konfederace Badminton Asia vybrala agenturu E-Plus jako strategického partnera

Kuala Lumpur (Malajsie) 4. října (PROTEXT/PRNewswire)

Malajská agentura pro organizaci událostí získává obchodní a organizační práva k regionálním turnajům

Asijská badmintonová konfederace Badminton Asia podepsala dohodu s agenturou pro organizaci událostí, E-Plus Global Sdn Bhd (E-Plus), která se tímto stala jejím strategickým partnerem. Slavnostní podpis mezi Antonem Adityou Subowou, prezidentem konfederace Badmintonu Asia a Andrew Chingem, generálním ředitelem agentury E-Plus, představuje nový milník pro obě strany, který zvýší dosah tohoto sportu na regionální úrovni.

„Naše partnerství s agenturou E-Plus je založeno na našem vzájemném přesvědčení o vytváření nápadů a programů zaměřených na badmintonisty všech úrovní. To je také součástí našeho cíle pomoci národním federacím při rozvoji talentů pro nadcházející olympijské hry v Tokiu 2020. Agentura E-Plus má rozsáhlé zkušenostmi s propagací, organizací a rozvojem sportovních akcí a jsem přesvědčen, že toto partnerství bude dále zvyšovat hodnotu naší konfederace v Asii," uvedl pan Anton.

Četné programy od základního vzdělávání ve školách a akademiích až po regionální juniorské a seniorské úrovně, stejně jako elitní turnaje a turnaje veteránů, budou zaváděny po etapách. Tento komplexní program vylepšení se zaměří na vývoj badmintonu na širší úrovni.

Pan Andrew nekryl své nadšení z tohoto strategického partnerství. „Vyrostl jsem v rodině, která je posedlá badmintonem. Příležitost budovat badmintonovou komunitu regionálně, obzvláště díky špičkovým hráčům světového žebříčku, na němž dominuje většina asijských zemí, povede k extrémnímu vzestupu tohoto sportu. Doufáme, že více fanoušků a nadšenců bude stále podporovat naše programy a nadále udržovat Asii jako centrum tréninku badmintonu na všech úrovních."

Také uvedl, že tento populární asijský sport by mohl být využit firmami a značkami k většímu zviditelnění a zvýšení povědomí. „Tyto turnaje budou sledovat fanoušci badmintonu z celého světa. Společnosti a značky, které mají zájem o využití příležitosti spojit se se sportem a jeho aktivitami, nás mohou kontaktovat na e-mailové adrese enquiry@eplusglobal.com."

Agentura E-Plus, založená v roce 2004, si vytvořila silné postavení v oblasti propagace, organizování a rozvoje sportovních akcí v Asii schválených mezinárodními federacemi. Společnost vlastní práva k řadě sportovních žánrových portfolií včetně duatlonu, maratonu, plavání, běhů, volejbalu, motorsportů a mnoha dalších.

Více informací o konfederaci Badminton Asia naleznete na webových stránkách www.badmintonasia.org, nebo webových stránkách agentury E-Plus www.eplusglobal.com.

KONTAKT: Sim Teong Eu, 603-74919233 / 6016-2152328, sim@eplusglobal.com

Klíčová slova Malajsie-služby-sporty-badminton-reklama-E-Plus Global Sdn Bhd

Asie, Austrálie (as)

Služby, cestovní ruch