Bouráme mýty v oblasti sportovní diagnostiky a tréninku

Praha 26. září (PROTEXT)

Unie českých fotbalových trenérů ve spolupráci s Českým olympijským výborem pořádají 2.10. od 15.30 v Praze (Strahov, tiskové středisko) interaktivní seminář s unikátní skladbou odborníků zaměřený na využití nejmodernějších technologií v oblasti diagnostiky a tréninku ve vrcholovém sportu. Velký zájem o danou problematiku se projevil vyprodáním dostupných 110 míst v prvních 10 dnech od zveřejnění a příslibem účasti špičkových trenérů i samotných sportovců z mnoha sportovních disciplín.

Hlavním „magnetem“ událostí je prezentace zcela nového diagnostického systému mySASY (http://www.mysasy.com) umožňujícího maximalizovat výkon na základě metodiky, kterou se poprvé podařilo přenést z laboratoře do každodenního tréninku. Prezentovány budou atraktivní výsledky měření v průběhu Tour de France, přesunu špičkových sportovců přes časová pásma i výsledky z každodenního tréninku. mySASY bylo odbornou porotou celosvětové startupové soutěže Startup World Cup & Summit aktuálně vybráno mezi devět nejlepších a nejvíce inovativních projektů, které se v regionálním finále utkají o účast v celosvětovém finále v Silicon Valley.

Kontakt:

Radim Šlachta, 777 802 623,

radim.slachta@mysasy.com

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova Sport-sporty-firmy-mySASY