Herbert Giess, hlavní vědec společnosti NARADA, získal Cenu průmyslu olověných baterií

Kuala Lumpur (Malajsie) 24. září (PROTEXT/PRNewswire)

Herbert Giess with Mark Stevenson(left) and Andy Bush(right) (PRNewsfoto/Narada Power Source Co.,Ltd)

LOGO (PRNewsfoto/Narada Power Source Co.,Ltd) International Lead Association (PRNewsfoto/Narada Power Source Co.,Ltd)

Dne 20. září převzal Herbert Giess, vedoucí vědec společnosti NARADA, nejvyšší ocenění, a to Mezinárodní cenu olovo-kyselinových baterií na 17. Asijské konferenci baterií v Malajsii.

Mezinárodní cena olověných baterií byla vybrána Mezinárodní asociací průmyslu olověných baterií a je udělována vědcům, kteří dosáhli dlouhodobého úspěchu a přispěli k rozvoji odvětví olověných a olovo-kyselinových baterií na celém světě. K dnešnímu dni bylo oceněno pouze 15 vědců.

Předcházejícími oceněnými byli přední vědci v oblasti olověných a olovo-kyselinových baterií, včetně slavného vědce a vynálezce olovo-uhlíkové baterie Dr Lama. Tato cena je uznáním jeho přispění průmyslu.

Pan Herbert Giess se narodil v Německu v roce 1945, je předsedou Mezinárodní agentury pro normalizaci v elektrotechnice IEC / TC21, zakladatelem mezinárodních standardů IEC 61427 a IEC 60896-21 / 22 pro baterie VRLA. Mnohokrát byl předsedou Mezinárodní konference olovo-kyselinových baterií. Od roku 2004 je pan Giess vedoucím vědcem společnosti NARADA.

Již dlouho se zabývá základním a aplikovaným výzkumem chemické energie na mezinárodní úrovni a získal ocenění za výjimečný přínos pro mezinárodní akumulátorový průmysl, cenu za nejlepší model dle mezinárodní normy IEC 1906.

Mezinárodní asociace průmyslu olověných baterií na této schůzce vysoce uznala úspěchy pana Herberta Giesse: vedení výzkumu v oblasti olovo-kyselinových baterií je jeho posláním a díky jeho 50letému úsilí v oboru materiálové vědy a elektrochemie je jeho přínos pro průmysl olovo-kyselinových baterií pro všechny zřejmý.

NARADA POWER SOURCE CO.,LTD.

2F, Building B, No. 48 Zijinghua Road, Hangzhou, Čína

Tel.: +86-571-56975980/56975956

Fax: +86-571-56975955

Internetové stránky: www.naradapower.com