Miele představí ukázku přístrojů pro laboratoře na veletrhu LABOREXPO 2017

Praha 18. září (PROTEXT)

V pražském Kongresovém centru proběhne od 20. - 21. září veletrh analytické, měřicí a laboratorní techniky LABOREXPO. V expozici „Živá laboratoř“ českého výrobce laboratorního nábytku a kovových laboratorních digestoří MERCI, s.r.o., bude umístěna také myčka laboratorního skla Miele PG 8593 z nové generace přístrojů Miele Professional.

Nová generace myček je mimořádně výkonná a spotřebuje přitom méně vody, energie a procesních chemikálií. O to se stará nový inteligentní systém mytí, který přizpůsobuje mycí tlak v každé jednotlivé fázi programu. Podstavné přístroje navíc disponují díky modulárnímu konceptu různými koši a nástavci pro uložení laboratorního skla nejrůznějších tvarů a rozměrů.

Samotný model PG 8593 disponuje kapacitou 128 laboratorních lahví, nebo 98 pipet spolu s dalším laboratorním sklem, komfortní řídicí jednotkou TouchControl s dotykovým ovládáním na nerezu nebo množstvím speciálních programů (organika, anorganika, pipety, injektor plus apod.). Sušení probíhá horkým vzduchem, mycí systém s čerstvou vodou zajišťuje výměnu vody po každé fázi mytí. Nově vyvinutá ostřikovací ramena s přepracovaným uspořádáním a tvarem trysek zaručí vysoce účinný obrazec postřiku. Díky laserové technologii je mycí prostor z kvalitní nerezové oceli svařen bez jakýchkoliv nerovností, s obzvláště hladkými sváry, a proto nehrozí žádné usazování nečistot. Samozřejmostí je dokumentace procesů (přes software - modul Ethernet) nebo USB (modul RS 232).

Technické parametry přístroje najdete na: http://www.miele-professional.cz/cz/prof/produkty/41_44690.htm.

Miele posílilo svou pozici v oblasti řešení pro medicínská a laboratorní zařízení

Miele se řadí mezi nejznámější světové výrobce čisticích, dezinfekčních a sterilizačních produktů pro medicínská a laboratorní zařízení. V letošním roce získala společnost Miele kontrolní podíl ve firmě Steelco Group (výrobce dezinfekčních automatů a sterilizátorů především pro nemocniční a farmaceutický sektor). Strategická aliance přináší mj. obchodní a servisní struktury pro efektivní pokrytí stěžejních trhů nebo četné patentované USP pro současné modely a generace modelů ve vývoji v medicínské oblasti na straně Miele, Steelco Group zase přispěje silnou sítí dealerů ve více než 100 zemích či širokým a velmi uznávaným portfoliem produktů v oblasti dezinfekce a sterilizace.

http://www.miele.cz http://www.miele-professional.cz/cz/prof/produkty/25.htm

Kontakt: