Byla založena společnost Wuliangye International (Europe) GmbH - město Yibin učinilo další krok v iniciativě Pásu a cesty

Düsseldorf (Německo) 14. září (PROTEXT/PRNewswire)

Večer 7. září uspořádalo město Yibin z provincie Sichuan investiční seminář a ochutnávku čínského slavného likéru Wuliangye v Düsseldorfu v Německu. Společnost Wuliangye International (Europe) GmbH také stejného dne formálně oznámila své otevření.

Liu Zhongbo, tajemník strany ve městě Yibin, ve svém projevu uvedl, že iniciativa Pásu a cesty navrhovaná prezidentem Xi Jinpingem je nyní v Yibinu pozitivně zaváděna. Město Yibin se plně otevírá na vnější svět a neustále prohlubuje zahraniční spolupráci. Cílem je podporovat rozvoj a reformu města Yibin na vyšší úrovni. Německá oblast Severní Porýní-Vestfálsko si již dříve vytvořila přátelské vztahy s provincií Sichuan se základnou dobré spolupráce a úspěchy, které se staly normou přátelských vztahů mezi Čínou a Německem. Oblast Severní Porýní-Vestfálsko má s velkými zkušenostmi s průmyslovou transformací a vývojem velký počet vynikajících podniků. Město Yibin posílí všestrannou spolupráci a komunikaci se Severním Porýním-Vestfálskem v oblasti inteligentní výroby, vozidel na nové energie, zdravotnictví, moderních služeb, vzdělávání v oblasti vědy a techniky, výměny zaměstnanců atd. Jako město alkoholu v Číně má Yinbin nejen velkou výhodu v alkoholovém průmyslu, ale vlastní také světově proslulý likér Wuliangye. Yibin se chopí historické příležitosti iniciativy „Pásu a cesty" za účelem podpory „vykročení" místního alkoholového průmyslu. Město Yibin bude šířit skvělou tradiční čínskou kulturu prostřednictvím alkoholových výrobků a učiní národní vizitku Wuliangye celosvětovou.

Li Shuguang, předseda představenstva společnosti Wuliangye Group, uvedl, že Čína a Německo jsou dvěma světovými mocnostmi na obou koncích iniciativy Pásu a cesty. V době svého letošního 45. výročí přátelství mezi Čínou a Německem vzkvétá. Společnost Wuliangye vybuduje světovou vlivnou národní značku a světově proslulou „čínskou vizitku" jako můstek přátelství mezi oběma zeměmi.

Předseda Lishuguang během zahajovacího ceremoniálu uvedl, že založení společnosti Wuliangye International (Europe) GmbH učinilo důležitý krok k internacionalizaci značky Wuliangye. Evropa je přední světový spotřebitelský trh s vínem a nápoji a nejvyšší prioritou v mezinárodním vývoji společnosti Wuliangye. Wuliangye posílí spolupráci s Německem v oblasti průmyslových investic a internacionalizační kapacity, aby vytvořila nový model vzájemného prospěchu mezi čínskými a evropskými podniky.

Společnost Wuliangye se v současné době aktivně zapojuje do iniciativy Pásu a cesty s rostoucím stupněm internacionalizace a je často viděna na významných mezinárodních scénách, jako na veletrzích Summer Davos a Astana Expo. Společnost Wuliangye také vynakládá velké úsilí na šíření alkoholové značky a kultury v Kazachstánu, Izraeli, Česku a dalších zemích iniciativy Pásu a cesty, posiluje spolupráci v oblasti alkoholového průmyslu a investic z praktického hlediska a dosahuje skvělých úspěchů v mezinárodní strategii, která činí společnost Wuliangye lídrem ve svém oboru a národní značkou internacionalizace lihovinového průmyslu.

Odkazy na fotografie:

KONTAKT: pan Han, Tel.: 86 10 88051148.

Klíčová slova Německo-Čína-obchod-Wuliangye Group

Evropa, EU, NATO (es)