Yanfeng Automotive Interiors přináší do interiérů budoucích vozidel větší vnímavost k povrchu

Frankfurt 14. září (PROTEXT/ots)

Další funkce, emoce a svoboda designu v interiéru

Společnost Yanfeng Automotive Interiors (YFAI), globální lídr v automobilových interiérech, je průkopníkem ve vývoji nových materiálů pro interiéry automobilů. S konceptem activeSkin představuje společnost na veletrhu IAA svou vizi integrace intuitivních ovládacích prvků do interiérů vozidel, která rozostřuje hranice mezi digitálním a analogovým světem. Tento nový koncept rozvoje umožňuje zobrazování dat na měkkých površích. Funkční a dekorativní povrchy v interiéru vozidel se budou v budoucnu stále více prolínat.

„Budoucí generace povrchů je inteligentnější než kdykoli předtím. Můžeme jednoduše přejet rukou nad povrchem s látkovým potahem ve vozidle a objeví se interaktivní povrch nebo dynamické dekorativní osvětlení prostředí. Povrchy s námi komunikují,“ říká Han Hendriks, Chief Technology Officer společnosti YFAI. „Je to působivá technologie.“

activeSkin od YFAI maximalizuje svobodu při volbě designu

Pomocí activeSkin lze docílit nové úrovně svobody designu v interiérech. S vývojem tohoto nového konceptu bude starý princip designu ve stylu „forma následuje funkci“ definován zcela novým způsobem. V budoucnu budou interiéry automobilů stále více budit dojem dalšího obytného prostoru s povrchy, které jsou nejen dekorativní a příjemné na dotek, ale také plně interaktivní.

„Nabízíme funkce na vyžádání, které se zobrazují jen v případě potřeby. Díky tomu máme možnost přizpůsobit funkce v interiérových površích,“ řekl Hendriks. Technologie activeSkin umožňuje svobodu v oblasti interaktivního designu. Kvalita a elegance, s níž jsou zobrazování a přenos dat implementovány, je přesvědčivá.

„S konceptem activeSkin můžeme docílit 3D efektu s až udivujícím pocitem hloubky,“ vysvětlil Hendriks.

Trend sdílené mobility a autonomní řízení podporují proces vývoje

Tato nová technologie je obzvláště zajímavá pro využití v obchodních modelech sdílené mobility. Digitální obsah osobních aplikací, online profilů nebo osobních zařízení se ihned při nástupu do vozidla synchronizuje. Řidič má k dispozici aplikace, zobrazení nebo světelné efekty - tj. vše, co podporuje jeho životní styl a osobní potřeby a co dokáže vytvořit dokonalý zážitek z interiéru. Společnost YFAI mění pomocí konceptu activeSkin interiér vozidla na Další životní prostor. Dokonce i v autonomních vozidlech úrovně 3 až 4 je k dispozici široká škála možností.

Co byla dosud vize budoucnosti, se může do roku 2022 stát součástí naší mobilní reality.

Navštivte naši webovou dílčí stránku IAA nebo nás sledujte online:

Web YFAI: http://www.yfai.com/

YFAI Facebook: https://www.facebook.com/YFautointeriors

#ExperienceInMotion #NextLivingSpace

Pro podrobnější informace se obraťte na:

Yanfeng Automotive Interiors

Jagenbergstraße 1

41468 Neuss

Německo

Astrid Schafmeister

Tel.: +49 2131 609-3028

Email: astrid.schafmeister@yfai.com

Internet: www.YFAI.com

O společnosti Yanfeng Automotive Interiors:

Společnost Yanfeng Automotive Interiors (YFAI) je globálním lídrem v oblasti automobilových interiérů. YFAI nově definuje, jak lidé relaxují, pracují a baví se v interiérech svých vozidel v současnosti i v příštích desetiletích. Společnost s centrálou v Šanghaji má přibližně 110 výrobních závodů a technických center v 20 zemích a více než 33 000 zaměstnanců po celém světě, kteří navrhují, vyvíjejí a vyrábějí součásti interiéru pro všechny světové výrobce automobilů. Společnost Yanfeng Automotive Interiors, založená v roce 2015, je společným podnikem Yanfeng, jednoho z největších dodavatelů v automobilovém průmyslu v Číně, a společnosti Adient, globálního lídra v oblasti automobilových sedadel. Bližší informace naleznete na adrese www.YFAI.com.

Klíčová slova Německo-automoto-Yanfeng Automotive Interiors

Evropa, EU, NATO (es)