Spoločnosť Yanfeng Automotive Interiors informuje o vytvorení partnerstiev, ktoré transformujú portfólio spoločnosti ako celkového integrátora interiérov

Frankfurt nad Mohanem 13. septembra (PROTEXT/ots)

Spoločnosť Yanfeng Automotive Interiors spolupracuje s kľúčovými inovatívnymi spoločnosťami a vytvára ďalší obytný priestor

Prevratné inovatívne trendy, vrátane elektrických vozidiel, autonómnej jazdy, mobilitných služieb a novej technologickej mobility, vedú výrobcov OEM k rýchlej zmene v automobilovom priemysle. S cieľom začleniť tieto trendy, spoločnosť Yanfeng Automotive Interiors (YFAI), globálny líder v oblasti automobilových interiérov, komplexne transformuje portfólio produktov a technológií, čo zahŕňa vytváranie partnerstiev s kľúčovými inovatívnymi spoločnosťami.

Aby si naďalej posilnila svoju pozícia ako lídra v oblasti automobilových interiérov a aby sa zosúladila s rýchlym tempom odvetvia, spoločnosť komplexne transformuje napredujúce produktové a technologické portfólio. Táto transformácia sa zameriava na hlavné produkty spoločnosti YFAI, súvisiace produkty, inovatívne produkty a technológie a integráciu interiérov.

„Veríme, že vytváranie strategických partnerstiev s inovatívnymi spoločnosťami v odvetví a aj mimo neho nám pomôže zamerať sa na meniace sa trendy a poslúži ako jediný zdroj pre integráciu interiérov,“ hovorí Han Hendriks, Chief Technology Officer pre spoločnosť YFAI. Spoločnosť nedávno podpísala nové dohody s niekoľkými inovatívnymi spoločnosťami v oblasti dreva a hliníka.

O spoločnosti Lenderink Technologies:

Spoločnosť Yanfeng Automotive Interiors spolupracuje so spoločnosťou Grand Rapids, Lenderink Technologies so sídlom v Michigane, ktorá je uznávaným poskytovateľom drevených povrchov a riešení. Táto dohoda sa týka spolupráce v oblasti autentických drevených povrchov pre automobilové interiéry. Spoločnosť Lenderink Technologies s viac ako 40-ročnými skúsenosťami je dodávateľom rozmanitých a trvalo udržateľných autentických drevených dýh a súvisiacich technológií výrobných riešení.

Vďaka tomu novému vzťahu môžu obidve strany čerpať z trendu trhu smerujúcemu k rastúcemu dopytu spotrebiteľov po udržateľných, luxusných, autentických drevených povrchoch. Automobilkám poskytnú komplexné a udržateľné autentické riešenia pre drevo.

„Spoločnosť Lenderink Technologies je lídrom v odvetví pre drevené povrchy. Spotrebitelia túžia po autentickejších materiáloch v interiéri,“ hovorí Johannes Roters, CEO spoločnosti Yanfeng Automotive Interiors. „Kombinácia odborných znalostí oboch spoločností a globálnej siete pre integráciu tejto technológie do interiérov vozidiel poskytne našim zákazníkom bezprecedentnú hodnotu všade na svete.“

"Sme radi, že môžeme spolupracovať so spoločnosťou Yanfeng Automotive Interiors na ich vízii dnešného a budúceho automobilového interiéru," povedal Tom Lenderink, CEO spoločnosti Lenderink Technologies Inc.

O spoločnosti Gabrijel Aluminium:

Spoločnosť YFAI uzavrela strategické partnerstvo aj s globálnym výrobcom technických hliníkových komponentov - spoločnosťou Gabrijel Aluminium so sídlom v Grosuplje, Slovinsko. Táto dohoda o partnerstve sa zameriava na spoluprácu v oblasti automobilových hliníkových interiérových povrchov a technológií. Vďaka novému partnerstvu čerpajú obidve spoločnosti z trhového trendu smerom k rastúcemu dopytu po autentických hliníkových dekoratívnych a funkčných povrchoch.

„Ako dodávateľ vysoko kvalitných estetických a technických výrobkov z hliníka a s viac ako 50-ročnými skúsenosťami je spoločnosť Gabrijel Aluminium najlepším možným partnerom v tejto oblasti,“ hovorí Johannes Roters, CEO spoločnosti Yanfeng Automotive Interiors. „Kombinácia našich odborných znalostí a globálnej siete poskytnú našim zákazníkom bezkonkurenčnú hodnotu a výkony v každom regióne.“

„Ponúkame široký sortiment vysoko kvalitných výrobkov z hliníka, vrátane výberu technických a ozdobných komponentov podľa požiadaviek našich zákazníkov. Vďaka znalostí o integrácii spoločnosti Yanfeng Automotive Interiors a skúsenostiam a inovatívnemu prístupu obidvoch spoločností podporíme našich zákazníkov tým najlepším možným riešením od vzniku myšlienky až po dodávku kvalitného produktu,“ hovorí Andrej Gabrijel, CEO spoločnosti Gabrijel Aluminium.

Obidve spoločnosti sa tešia na dodávanie nových a presvedčivých hliníkových interiérových riešení pre zákazníkov.

Navštívte aj našu mikrostránku IAA alebo nás sledujte online:

YFAI Facebook: https://www.facebook.com/YFautointeriors

#ExperienceInMotion #NextLivingSpace

Ďalšie informácie Vám radi poskytnú:

Yanfeng Automotive Interiors

Jagenbergstraße 1

41468 Neuss

Nemecko

Astrid Schafmeister

Tel.: +49 2131 609-3028

E-Mail: astrid.schafmeister@yfai.com

Internet: www.YFAI.com

O Yanfeng Automotive Interiors

Spoločnosť Yanfeng Automotive Interiors (YFAI) je globálnym lídrom v oblasti automobilových interiérov. Spoločnosť YFAI nanovo zadefinovala to, ako ľudia trávia svoj voľný čas, ako pracujú a ako sa hrajú v interiéroch svojich vozidiel v súčasnosti i v budúcnosti. Spoločnosť so sídlom v Šanghaji má približne 110 výrobných závodov a technických centier v 20 krajinách a zamestnáva viac ako 33 000 zamestnancov po celom svete. Navrhujú, vyvíjajú a vyrábajú interiérové komponenty pre všetky automobilky. Spoločnosť Yanfeng Automotive Interiors bola založená v roku 2015 a je spoločným podnikom spoločnosti Yanfeng, jedného z popredných dodávateľov čínskeho automobilového priemyslu a spoločnosti Adient, medzinárodného lídra v oblasti výroby automobilových sedadiel. Viac informácií nájdete na stránke www.YFAI.com.

Klíčová slova Německo-automoto-trendy-Yanfeng Automotive Interiors

Evropa, EU, NATO (es)