Novou obchodní ředitelkou SAP ČR je Markéta Bauerová

Praha 5. září (PROTEXT)

Markéta Bauerová, nastupující obchodní ředitelka SAP ČR

Společnost SAP ČR posiluje svůj tým a na pozici obchodní ředitelky jmenuje Markétu Bauerovou, která má dlouholeté zkušenosti z lokálních i regionálních obchodních pozic v IT. V české pobočce SAP bude zodpovědná za obchodní strategii, vedení týmu, řízení vztahů se zákazníky a obchodní výsledky.

"Markéta je profesionálka s bohatými zkušenostmi v obchodu a ve vedení týmu. Ve světě IT plném neustálých inovací spočívá role obchodníků také v informování zákazníků o možnostech nových technologií pro jejich podnikání. Chceme zákazníky naučit využívat potenciálu digitálních technologií a zvyšovat tak jejich efektivitu i tržby. Při tak širokém portfoliu produktů a řešení, jako má SAP, je důležitá schopnost chápat obchod zeširoka a zároveň posouvat byznys firmy dopředu jako jeden celek. Vítám Markétu v týmu a těším se na spolupráci s ní,“ řekl Roman Knap, generální ředitel SAP Česká republika.

Markéta Bauerová přichází do SAP z AXIS Communications, kde zastávala pozici obchodní manažerky pro střední Evropu. V České republice, na Slovensku, v Maďarsku a Rumunsku byla zodpovědná za obchodní aktivity včetně strategických partnerství a marketingových iniciativ. Předtím sbírala zkušenosti na lokálních i regionálních obchodních pozicích ve společnostech Symantec, IBM, Microsoft, Oracle a Novell. Markéta absolvovala inženýrské studium na Fakultě strojní ČVUT v Praze a následně získala titul MBA na CMC Graduate School of Business.

V SAP má na starosti veškeré obchodní aktivity včetně návrhu, plánování a realizace obchodní strategie, vedení obchodního týmu, efektivního řízení vztahů se zákazníky a kompletní zodpovědnosti za obchodní výsledky. "V SAP máme zákazníky z nejrůznějších oborů a pomáháme jim ve všech možných oblastech od financí, řízení dodavatelského řetězce, marketingu a komunikace s koncovými klienty až po nábor a správu zaměstnanců. Těším se, že budu součástí skvělého týmu i atmosféry, která v SAP panuje,“ okomentovala Markéta Bauerová, nastupující obchodní ředitelka SAP ČR.

Více informací najdete v SAP News Center. Sledujte SAP na Twitteru @sapnews.

O společnosti SAP

SAP (NYSE: SAP), lídr na trhu s podnikovým aplikačním softwarem, pomáhá firmám všech velikostí a ze všech oborů k lepšímu fungování. SAP umožňuje lidem a organizacím efektivnější spolupráci a využití podnikových informací bez ohledu na to, zda je využíván pracovníky v kancelářích nebo členy představenstva, na skladě nebo v prodejně, na klasických počítačích nebo mobilních zařízeních. Díky tomu jim umožňuje mít vždy náskok před konkurencí. Aplikace a služby společnosti SAP pomáhají více než 355 000 zákazníků v dosahování vyšších zisků, v udržitelném růstu a v přizpůsobování se aktuálním potřebám. V České republice působí společnost od roku 1992, letos slaví 25. výročí. Dosud získala více než 1 300 zákazníků z oblasti podniků, finančních institucí a organizací veřejné správy. Součástí SAP v České republice je také SAP Services (dříve SAP BSCE), SAP Ariba a Concur. Další informace naleznete na http://www.sap.com.

Kontakt pro média:

Jitka Housková, +420 605 544 935, jitka.houskova@sap.com

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-komunikace-počítače-personální-firmy-SAP ČR

Obchod, marketing