Streamingový portál twenty3.tv bude vysílat mistrovskou sezónu FIM Asia SuperMoto 2017

KUALA LUMPUR (Malajsie) 29. srpna (PROTEXT/PRNewswire)

Mistrovská sezóna FIM Asia SuperMoto 2017 se vrátila do Asie s nejlepším jezdcem SuperMoto na světě, který bude soutěžit o letošní titul regionálního šampionátu. Příznivci motoristických sportů, kteří vyhlížejí otevření sezóny ve dnech 2. a 3. září 2017 na thajském motoristickém okruhu v Nakhon Chai Si v Thajsku, se mohou radovat, protože toto mistrovství bude pro globální fanoušky živě vysíláno na streamingovém portálu twenty3.tv.

„Mistrovství FIM Asia SuperMoto v roce 2017 bude konkurenčnější díky návratu špičkových mezinárodních jezdců a výrobců, kteří soutěží o konečný titul. V letošním roce budou globálním fanouškům dopřány akčnější závody SuperMoto," řekl Satheswaran Mayachandran, generální ředitel společnosti Asia Supersports Group.

Tony Nagamaiah, generální ředitel hlavních událostí Malajsie, vyjádřil své nadšení z návratu sezóny. „Mistrovství FIM Asia SuperMoto bylo katalyzátorem růstu reputace Malajsie jakožto střediska mezinárodní scény motorsportu. Společnost Asia Supersports Group vytvořila most, který propojil agentury a vládní orgány s jednotlivými hostitelskými zeměmi prostřednictvím šampionátu. Těším se na vývoj sezony 2017 a jsem přesvědčen, že šampionát povede k většímu růstu cestovního ruchu v Malajsii."

19 špičkových jezdců SuperMoto z celého světa se sejde v letošní sezóně SuperMoto, kde budou soutěžit o hrdost svých zemí. Thajský sezónní šampión 2015 Trakarn Thangthong se připojil k tomuto závodu a slibuje, že ukradne slávu svému malajskému nástupci Muhdu Habibullahovi bin Salehovi.

Portál twenty3.tv, oficiální partner kanálu OTT poskytuje ve spolupráci se společností E-Plus Global živé sportovní přenosy a obsah souvisejícího životního stylu v HD kvalitě a video na vyžádání (VOD). Každé kolo letošního mistrovství FIM Asia Supermoto bude vysíláno živě na portálu twenty3.tv, které bude mít také VOD a sestřihy nejzajímavějšího dění během závodu.

Finálový závod mistrovství FIM Asia SuperMoto 2017 se bude konat v Kuala Lumpur v Malajsii.

Živý stream celé mistrovské sezóny najdete zde: www.twenty3.tv.

Mistrovství FIM Asia SuperMoto je propagováno skupinou Asia Supersports Group, konsorciem tří společností, jmenovitě Bikenation Motorsports Sdn Bhd, Trade My Superbike a E-Plus Global Sdn Bhd; schváleno motoristickou federací FIM Asia. Je podporováno agenturou pro významné události v Malajsii, divizí výstav v Malajsii (agentura ministerstva cestovního ruchu a kultury Malajsie), blogerem Kelabem Bloggerem Benem Ashaarim a TX Sport.

KONTAKT: Sim Teong Eu, 603-74919233, sim@eplusglobal.com

Klíčová slova Malajsie-média-automoto-motorismus-zábava-E-Plus Global Sdn Bhd

Asie, Austrálie (as)

Auto-moto, doprava a stroje