MEDZINÁRODNÝ VEĽTRH ZÁHRADNÍCTVA V RAKÚSKOM TULLNE

Tulln 21. srpna (PROTEXT/ots)

MEDZINÁRODNÝ VEĽTRH ZÁHRADNÍCTVA V RAKÚSKOM TULLNE

Od 31. augusta do 4. septembra 2017

NAJVÄČŠIA EURÓPSKA KVETINOVÁ SHOW

TÉMA: "Oslavujte vždy, keď sa naskytne príležitosť"

Medzinárodný veľtrh záhradníctva v Tullne je najdôležitejšou udalosťou pre amatérskych a profesionálnych záhradníkov. 530 vystavovateľov prezentuje všetky aktuálne trendy v záhradníctve: kvety, rastliny, ovocie, zeleninu, ako aj bazény a záhradný nábytok. S viac ako 200 tisícmi vystavenými kvetinami sa celá jedna hala výstaviska premení v najväčšiu európsku kvetinovú show s kvetmi od tých najlepších rakúskych záhradkárov a kvetinárov, v duchu sloganu: "Oslavujte vždy, keď sa naskytne príležitosť".

"Karneval v Benátkach" patrí medzi veci, ktoré sú na veľtrhu predstavené v podobe kvetov: Benátske okná zdobená tisíckami červených a fialových kvetov georgín v tých najživších farbách. Štyri metrové masky sa topia v mori červených a žltých ľalií.

"Hudobný festival" pripomína "Woodstock". Veľké pódium na medzinárodnom veľtrhu záhradníctva v Tullne je vyzdobené krásnymi kvetinovými ozdobami. Kvetináče s bohatými kvetmi, reproduktory s krásne vyfarbenými georgínami, karafiáty a chryzantémami. Medzi ďalšie témy, ktoré nájdete na veľtrhu, patria "Záhradníctvo", "Narodeniny dieťaťa" a "Vianoce".

Rozsiahly program veľtrhu dopĺňajú početné špecializované výstavy, ako sú napríklad akcia s názvom "Vitajte v kráľovstve ruží", "Výstava zeleniny: 4 ročné obdobia - jar, leto, jeseň a zima" alebo "Návšteva zámockej záhrady".

Na veľtrhu nájdete všetko pre amatérskych i profesionálnych záhradkárov: výbavu a nástroje pre záhradkárov, návrhy záhrad, bazény, prírodné bazénová jazierka, terasové záhony, príslušenstvo pre pestovanie kvetín, kvetináče, okrasné a ovocné stromy, kvety, zeleninu, trvalky, letné a zimné záhrady, tieniace systémy, záhradný nábytok, teakový nábytok, hojdacie siete a zastrešenie bazénov.

MEDZINÁRODNÝ VEĽTRH ZÁHRADNÍCTVA V RAKÚSKOM TULLNE S NAJVÄČŠOU VÝSTAVOU KVETOV V EURÓPE

Otváracie hodiny:

Od štvrtka od 31. augusta do pondelka 4. septembra 2017

Otvorené denne od 9.00 do 18.00

Výstavisko Tulln

Rakúsko

Ďalšie informácie nájdete na webovej stránke: www.messe-tulln.at

Ceny vstupného:

Dospelí: 13,00 EUR