MEZINÁRODNÍ ZAHRADNICKÝ VELETRH V RAKOUSKÉM TULLNU

Tulln 21. srpna (PROTEXT/ots)

MEZINÁRODNÍ ZAHRADNICKÝ VELETRH V RAKOUSKÉM TULLNU

31.srpna až 4. září 2017

NEJVĚTŠÍ EVROPSKÁ VÝSTAVA KVĚTIN

TÉMA: "Oslavujte vždy, když se naskytne příležitost "

Mezinárodní zahradnický veletrh v Tullnu je nejdůležitější akcí pro amatérské i profesionální zahrádkáře. Na 530 vystavovatelů zde představí všechny aktuální trendy v oblasti zahrádkářství: květiny, rostliny, ovoce, zeleninu, ale také bazény a zahradní nábytek. S více než 200 tisíci vystavenými květinami se celá jedna hala výstaviště promění v největší evropskou výstavu květin, vypěstovaných těmi nejlepšími rakouskými zahrádkáři a květináři, v duchu sloganu: "Oslavujte vždy, když se naskytne příležitost".

"Karneval v Benátkách" patří mezi věci, které jsou na veletrhu představeny v podobě květin: Benátská okna zdobená tisíci červených a fialových květů jiřin v těch nejživějších barvách. Čtyřmetrová maska se topí v moři červených a žlutých lilií.

"Hudební festival" připomíná "Woodstock". Obrovské festivalové pódium na Mezinárodním zahradnickém veletrhu v Tullnu je ozdobeno krásnou květinovou výzdobou. Květináče s bohatými květy, reproduktory s krásně vybarvenými jiřinami, karafiáty a chryzantémami. Další témata, která na veletrhu najdete jsou například "Zahradní slavnost", "Narozeniny dítěte" a "Vánoce".

Rozsáhlý program veletrhu doplňují četné specializované výstavy, jako jsou například akce s názvem "Vítejte v království růží", "Výstava zeleniny: 4 roční období - jaro, léto, podzim a zima” nebo “Návštěva zámecké zahrady”.

Na veletrhu najdete vše pro amatérské i profesionální zahrádkáře: výbava a nástroje pro zahrádkáře, návrhy zahrad, bazény, přírodní bazénová jezírka, terasové záhony, příslušenství pro pěstování květin, květináče, okrasné a ovocné stromy, květiny, zeleninu, trvalky, letní a zimní zahrady, zastiňovací systémy, zahradní nábytek, teakový nábytek, houpací sítě a zastřešení bazénů.

MEZINÁRODNÍ ZAHRADNICKÝ VELETRH S NEJVĚTŠÍ VÝSTAVOU KVĚTIN V EVROPĚ

Otevírací doba:

Od čtvrtka, 31. srpna do pondělí 4.září 2017

Otevřeno každý den od 9.00 do 18.00

Výstaviště Tulln

Rakousko

Další informace najdete na webových stránkách: www.messe-tulln.at

Ceny vstupného:

Dospělí: EUR 13.00