Duhový Průvod Praha

Praha 12. srpna (PROTEXT)

Předseda ŘN-VU Zickler říká: Ignorace je nejlepší a adekvátní odpověď

Přišlo mi jako předsedovi Řádu národa - Vlastenecké unie několik dotazů proč jsem se ještě nevyjádřil k dnešnímu tak zvanému: " Pochodu hrdosti homosexuálů Prague Pride."

Musím tedy konstatovat, že je pod moji úroveň se vyjadřovat ke společenské oslavě a propagaci způsobu života, který vybočuje ze základních norem a zvyklostí. Tato událost neovlivňuje život většinové populace, která uznává tradiční rodinu a tradiční přirozené mezilidské vtahy.

Není pro mě přijatelné sdílet společenské nadšení a skoro obdiv nad touto oslavou životní odchylky této minoritní komunity. Základním mým postojem je ignorace veškerého propagování a zvýhodňovaní této občanské minority. Jakoukoliv kritikou celého tohoto dění se mu přikládá důležitost, která mu v žádném případě nepřísluší.

Prostě přátelé gayové a lesbičky. Pokud nebudete chtít adoptovat děti, pokud nebude chtít býti nadlidmi se společenským uznáním a právními výhodami, žijte spokojeně v naší společnosti svým stylem života jako jedni z nás. Vše ostatní je jak se říká "za čarou" zdravého rozumu. My všichni Vás i Váš styl života tolerujeme, ale nikdy nemůžete čekat náš respekt, nebo tento respekt něčeho výjimečného vyžadovat.

Vlastně vyžadovat můžete, ale to je asi tak, všechno co můžete.

Proto mě ani nezajímá pochod nebo spíše alegorie něčeho takového dnes v Praze.

To mě spíše zajímají běžné lidské starosti dvou lesbiček, které byli dnes s námi na houbách. Prostě jsou jedny z nás se svými denními starostmi.

Josef Zickler

Kontakt:

Řád národa - Vlastenecká unie

Josef Zickler, předseda

e-mail: josef.zickler@radnaroda.cz

Klíčová slova ČR-strany-zábava-menšiny-festival-homosexuálové-Řád národa-Vlastenecká unie

Politika, veřejná správa a soudy
Média, společnost a životní styl