Kouzelná whisky Kavalan získala během pouhých dvou let tři trofeje

Tchaj-Pej (Tchaj-wan) 28. července (PROTEXT/PRNewswire)

Kavalan Solist Ex-Bourbon Single Cask Strength collects 2017 IWSC ‘Trophy’ (PRNewsfoto/Kavalan)

Kavalan, tchajwanský výrobce výběrové whisky, opět získal nejprestižnější ocenění ve své kategorii, tentokrát během mezinárodní soutěže International Wine and Spirit Competition (IWSC) dne 26. července.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/539735/2017_IWSC_new.jpg

To představuje zisk tří trofejí během dvou let pro whisky Kavalan Solist Ex-Bourbon Single Cask Strength, která také začátkem července získala trofej na mezinárodní soutěži International Spirits Challenge (ISC) již druhým rokem za sebou.

Generální ředitel společnosti Kavalan pan YT Lee řekl, že whisky Ex-Bourbon byla jmenována nejlepší whisky na světě dvěma vysoce váženými soutěžemi.

"Od doby, kdy jsme před deseti lety začali vyvíjet naši whisky, je i nyní kvalita naší prioritou, protože naším posláním je vyrábět na Tchaj-wanu whisky světové úrovně," dodal pan Lee.

Whisky Ex-Bourbon získala také zvláštní zlaté ocenění pro výjimečnost Gold Outstanding a další čtyři whisky Kavalan získaly zlatá ocenění soutěže IWSC:

- Whisky Solist Moscatel Sherry Single Cask Strength Single Malt

- Whisky Solist Vinho Barrique Single Cask Strength Single Malt

- Whisky Kavalan Classic Single Malt

- Whisky Kavalan Distillery Reserve Single Malt (sud s rašelinovým nádechem)

Jako průkopník tchajwanské whisky palírna Kavalan postupně získala nejvyšší ocenění na nejprestižnějších soutěžích v oboru. Její whisky Solist Amontillado Sherry Single Cask Strength byla jmenována v roce 2016 "Nejlepší Single Cask Single Malt Whisky světa" na prestižní celosvětové soutěži World Whiskies Awards (WWA) a její Solist Vinho Barrique získala v roce 2015 titul "Nejlepší Single Malt Whisky světa".

O palírně Kavalan Whisky

První tchajwanská palírna Kavalan se věnuje umění single malt whisky od roku 2006. Whisky Kavalan zraje v intenzivní vlhkosti a horku a k její kvalitě přispívají také mořské a horské vánky a pramenitá voda ze Sněžné hory, jež společně přispívají k charakteristické krémovitosti whisky Kavalan. Palírna se jmenuje po starém označení pro okres I-lan a využívá třicetileté zkušenosti své mateřské společnosti King Car Group v oblasti výroby nápojů. Získala již více než 230 zlatých ocenění a dostupná je ve více než 60 zemích. Více informací na www.kavalanwhisky.com/EN/main.aspx

Kontakt pro média:

Yvonne Chou