Klip vymykající se českému standardu

Praha 15. července (PROTEXT)

Řád národa - Vlastenecká unie představil dne 14. července svůj klip, který mu má pomoci do sněmovny.

Na naše poměry klipů plných štěstí, pohody a skvělých zítřků je tento obrázek vševypovídající o nehezké skutečnosti dnešní doby, o které se běžně raději mlčí, aspoň v oblasti předvolebních kampaní. Řád národa-Vlastenecká unie se v politickém spektru chová absolutně nestandardně vůči zaběhlým zvyklostem.

Vyjádření předsedy hnutí Josefa Zicklera popisuje rovněž nezvyklou cestu ke vzniku klipu:

"Dovolte abych vám představil klip, který nás povede na naší cestě do sněmovny. Ještě jednou chci poděkovat Tomáši Ortelovi za to, že věnoval část své písně. Také vás musím informovat , že všichni účastníci i autoři klipu to dělali bezúplatně, tedy ze své lásky k vlasti. Všem s úctou děkuji, Josef Zickler."

Uvidíme zda rebélie vůči politickým zvyklostem bude mít úspěch.

ODKAZ NA KLIP https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=FOCasQ4Wz14

Kontakt:

Řád národa - Vlastenecká unie

Josef Zickler, předseda

e-mail: josef.zickler@radnaroda.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz

Klíčová slova ČR-strany-volby-klip-Řád národa-Vlastenecká unie

Politika, veřejná správa a soudy