Legenda Rapidu, Antonín Panenka, na pozvání Lyoness navštívil zápas proti AS Monaco

Praha/Graz/Vídeň 12.července (PROTEXT/ots)

Foto: leadersnet/D.Mikkelsen

zleva: prezident Rapidu Michael Krammer, jednatelka Lyoness Austria Heidemarie Kipperer, Antonín Panenka, ředitel Rapidu Christoph Peschek a členka prezidia Rapidu Petra Gregorits Foto: leadersnet/D.Mikkelsen

V neděli, 9. července 2017, pan Antonín Panenka, legenda a bývalý hráč klubu SK Rapid (1981-1985), fandil svému týmu a držel mu palce přímo na stadionu při zápasu proti AS Monaco.

„Velmi nás těší, že Antonín Panenka přijal naše pozvání na tento zápas a společně s námi jej sledoval,“ říká Heidemarie Kipperer, jednatelka společnosti Lyoness Austria GmbH. „Víme, že pan Antonín Panenka se rád účastní zápasů ,svého‘ Rapidu a podporuje tak tým i fanoušky. Tomuto jeho přání jsme velmi rádi vyhověli.“ Antonín Panenka se zúčastní také nadcházejících nejdůležitějších domácích utkání a do lóže, kterou Lyoness na stadionu využívá, bude zvát i další legendy Rapidu. Lyoness je od léta 2015 kooperačním partnerem klubu SK Rapid.

Antonín Panenka vstřelil ve 172 mistrovských zápasech 77 gólů, stal se mimořádnou součástí velké rodiny Rapidu a zůstává vzorem pro mnoho mladých hráčů.

O Lyoness

Podnikatelská skupina Lyoness dělí své aktivity mezi více oblastí. Jednou cílovou skupinou jsou spotřebitelé, kteří chtějí po celém světě při nakupování s Cashback card a při online nakupování ušetřit peníze (Cashback a Shopping Points). Značka Cashback Solutions oslovuje všechny společnosti, které chtějí využívat odvětví a hranice zemí překračující zákaznický věrnostní program. Lyconet se zaměřuje na samostatné podnikatele, kteří si chtějí vybudovat vlastní Shopping Community. Lyoness je v současné době zastoupen ve 47 zemích na všech kontinentech. 7 milionů členů využívá Lyoness výhody u více než 75.000 partnerských společností po celém světě. Více na www.lyoness.com.

Kontakt:

Silvia Kelemen Weihs

Head of Public Relations

Lyoness Group AG

Tel.: +43 (0) 664/85 55 241

E-Mail: silvia.kelemen@lyoness.ag

Klíčová slova ČR-Rakousko-obchod-fotbal-lidé-Lyoness Europe

Obchod, marketing
Média, společnost a životní styl