Co budete jíst letos na dovolené Vy?

Praha 26. června (PROTEXT)

Mnoho Čechů každou sezonu řeší, jak se budou stravovat na dovolené, ať už jedou do Chorvatska, nebo na chalupu. Nikomu se zrovna na dovolené moc nechce trávit zbytečný čas u plotny a do restaurace nechodí zase každý den, obzvlášť v cizině.

Nabízíme lidem alternativu k domácí stravě, bez toho, aby museli stát hodiny v kuchyni.

Kvalitní svíčkovou, španělského ptáčka, kuřecí na paprice nebo jiné jídlo můžete mít na stole deset minut po tom, co přijdete z pláže.

Pokud jsme se zmínili o kvalitě jídla, myslíme tím kvalitu jako od babičky. Jídlo vařené podobným postupem a z těch nejlepších surovin.

Dnes už se nemusíte odbývat nekvalitními konzervovanými a sterilizovanými jídly nebo polotovary, které si doděláte něčím čerstvějším.

Ve firmě hamham.cz s.r.o. vaříme sto druhů hotových jídel a polévek s vynikající chutí a vůní. Poctivá kuchařina, žádné náhražky, žádná konzervace, která ničí chuť, vůni i konzistenci jídel. Vaříme chutné porce jídel, ze kterých se nají dospělý chlap, nebo dvě malé děti.

K přípravě našich jídel stačí hrnec s vodou nebo mikrovlnka, ohřejete je přímo v obalu. Nemusíte je hlídat ani míchat. Na talíř je připraví každý, i absolutní laik za deset minut. Než se převléknete z pláže nebo výletu, máte jídlo na stole.

Že jídlo na dovolenou zabere v autě místa více než dost, ví každý, kdo se jednou balil na delší cestu. Naše jídla jsou balena v lehkém, nerozbitném obalu. Ten nezabere více místa, než samotná porce. Je to ideální balení na cesty a dovolenou.

A to není všechno! Zpravidla děti si dokážou na dovolených vymýšlet, na co zrovna mají, nebo nemají chuť. Rodiče se jim častokrát přizpůsobí, protože vařit tři druhy jídel k jednomu obědu je nesmysl. S našimi jídly to však není žádný problém, jsou balená po jedné porci. Bez ohledu na druh jídla je vložíte do jednoho hrnce s vodou a společně ohřejete.

A kdo bude dnes umývat nádobí? V tomto případě opláchnete jen příbory a talíře, více nádobí neušpiníte. Hrnec s čistou vodou, ve kterém jste jídla ohřáli, můžete nechat na plotně a připravit v něm další jídlo na večeři.

Trvanlivost jídel je minimálně šest týdnů, je sice potřeba je uchovávat v lednici, ale zato se Vám odmění výjimečnou chutí a vůní srovnatelnou s domácí kuchyní.

Jídla koupíte výhradně v e-shopu www.hamham.cz

Recenze ověřených zákazníků:

Nakupuji pravidelně, jídla jsou velmi chutná, kdykoliv po ruce, když není čas vařit. Obchod funguje skvěle, doprava rychlá a spolehlivá. Určitě doporučuji.

před 3 týdny, Mirka ★★★★★ 95%

Nakupuji hlavně před dovolenou, na kterou jedu s kamarádkou nebo s vnoučaty a potřebuji zajistit manželovi obědy. Výhodu je, že jídlo má za chvilku ohřáté a hlavně je chutné.“ před 3 dny, Zdena ★★★★★ 100%

Nakupovali jsme tu poprvé, jídla jsme vezli na hory, moc nám všechno chutnalo, porce byly velké (hlavně omáček bylo vždy dost), doporučuji, jídla velmi dobra!

březen 2017, Jio ★★★★★ 95%

V obchodě nakupuji vždy před dovolenou. Jídlo si vyberu sama. Je vždy připraveno včas.

Porce jsou dostačující, maso libové. Omáčky jsou chuťově velmi dobré. Ráda u Vás zase nakoupím. březen 2017, Zuzana ★★★★★ 93%

Kontakt:

hamham.cz s.r.o.

Igor Léska

M: +420 777 140 974

E: eshop@hamham.cz

Klíčová slova ČR-trh-potraviny-internet-rekreace-firmy-hamham.cz

Potraviny, gastronomie
IT, telekomunikace
Obchod, marketing
Média, společnost a životní styl