Landigo.cz rozšiřuje nabídku o další jazyky

Praha 19. června (PROTEXT)

V polovině června rozšířil web na výuku jazyků Landigo.cz své portfolio o němčinu, francouzštinu, španělštinu a italštinu. Nejpopulárnější službou na Landigo.cz je zasílání tří cvičení zdarma každý den. Tuto službu využívá již 150 tisíc uživatelů. Tato bezplatná služba je nabízena i v nových jazycích.

"Uživatelé Landigo nejvíce oceňují atraktivitu cvičení," dodává jednatel společnosti Martin Keller. Všechna cvičení jsou vysoce interaktivní, ozvučena rodilým mluvčím a doplněna ilustrativními fotografiemi. Server Landigo.cz též eviduje chyby svých uživatelů, ti se k nim později mohou vracet.

Provozovatelé serveru Landigo.cz věří, že uvedení dalších jazyků ještě přispěje k rostoucí popularitě Landigo.cz.

Kontakt:

Landi Multimedia ČR, s.r.o.

e-mail: info@landigo.cz

www.landigo.cz