Strategický plán rozvoje Městské části Praha 17

Praha 16. června (PROTEXT)

Městská část Praha 17 – Řepy v roce 2017 realizuje tvorbu strategického plánu - koncepčního dokumentu vyjadřující předpokládaný vývoj Městské části Prahy 17.

Při příležitosti tvorby strategického plánu tak nastala jedinečná možnost spolupráce s obyvateli MČ Prahy 17. Taková, aby se MČ Praha 17 rozvíjela a prosperovala jako celek. Taková, že dokument nebude vyjadřovat jen představu vývoje radnice, ale především představu obyvatel Městské části.

Nyní v červnu 2017 je zpracována první ANALYTICKÁ část strategického plánu, která bude představena na veřejném setkání s občany. Touto cestu Vás srdečně zvu na první veřejné projednání týkající se realizace Strategického plánu rozvoje naší městské části, a to dne 20. 06. 2017, od 18,30h v KS Průhon, Socháňova 1220/27, 163 00 Praha 17.

Program:

- představení cílů, struktury dokumentu, postupu práce a harmonogramu tvorby Strategického plánu rozvoje MČ Praha 17

- představení analytického profilu MČ Praha 17

- představení výsledků kvalitativního šetření realizovaného metodou řízených rozhovorů

- představení výsledků kvantitativního šetření realizovaného metodou dotazníkového šetření

- prostor pro dotazy ze strany veřejnosti

Budete mít možnost se k tvorbě Strategického plánu na cokoliv dotázat, pro zpříjemnění setkání bude připraveno občerstvení. Těším se na setkání

Jiří Masopust, zástupce starostky

Klíčová slova ČR-společnost-správa-služby-politika

Média, společnost a životní styl
Politika, veřejná správa a soudy
Služby, cestovní ruch