Politické hnutí PRO Zdraví a Sport se stává parlamentní stranou

Praha 14. června (PROTEXT)

Petr Adam je další významnou osobností, která personálně posiluje hnutí PRO Zdraví a Sport

Poslanec Parlamentu ČR Petr Adam zvolený za Úsvit se stává další významnou posilou hnutí PRO Zdraví a Sport. To se tak stalo dalším hnutím zastoupeným v Poslanecké sněmovně ČR.

Petr Adam je po bývalém hejtmanovi Olomouckého kraje MUDr. Oto Koštovi, profesorovi Zdeňkovi Vostrackém další významnou osobností, která personálně posiluje hnutí PRO Zdraví a Sport.

"Ano je pravda, že jsem dostal mnoho nabídek, ale jsem přesvědčen, že právě práce v hnutí PRO Zdraví a Sport má smysl," řekl Petr Adam a dále dodává: "Naše spolupráce trvá již přes dva roky, společně jsme uspořádali v listopadu 2015 úspěšný seminář o Financování sportu mládeže právě v Poslanecké sněmovně za účasti ministryně školství. Pro mne není PRO Zdraví a Sport žádný nováček, má za sebou mnoho regionálních úspěchů a já bych rád podpořil tým, který se nyní formuje a dělá politiku zdravější a férovější."

PRO Zdraví a Sport je úspěšné komunální hnutí s řadou starostů místostarostů a radních. Téměř ve všech městech, kde PRO Zdraví a Sport kandidovalo, se kandidáti hnutí stali zastupiteli a podílejí se na řízení měst a obcí.

Předseda hnutí Zdeněk Kubec řekl: "Už nejsme na začátku, dnes tvoříme silný tým osobností, které se nechtějí jen dívat, kam směřuje české zdravotnictví, sport, ekonomika a zejména politická kultura. Nyní se soustřeďujeme na komunální volby 2018, ale ambice máme i vyšší. Nechceme nic uspěchat."

Kontakt:

Mgr. Zdeněk Kubec

předseda hnutí

e-mail: kubec@prozdraviasport.cz

www.prozdraviasport.cz

Klíčová slova ČR-sněmovna-strany-PRO Zdraví a Sport

Politika, veřejná správa a soudy
Média, společnost a životní styl