Nová služba od Miele: Chef at Home – vaření u vás doma

Praha 31. května (PROTEXT)

Šéfkuchař Miele Michal Hromas

Co je služba Chef at Home?

Společnost Miele, výrobce prémiových spotřebičů pro domácnost i profesionální provozy, nabízí svým zákazníkům zcela novou službu – Miele Chef at Home. Je určena všem, kteří mají doma spotřebiče Miele a rádi by vyzkoušeli jejich nekonečné možnosti. Pokud vám nevyhovují některé z nabízených termínů, případně dáváte přednost skutečně individuálnímu přístupu, jistě tuto službu oceníte. Kromě otestování mnoha praktických funkcí a programů můžete rozšířit svůj kuchařský repertoár o nové a zajímavé recepty.

Nabízíme jedinečnou možnost pozvat si šéfkuchaře Michala Hromase přímo k vám domů, veškeré podrobnosti záleží na individuální domluvě. Jaké si představujete menu, pro kolik osob bude šéfkuchař vařit, jaký termín vám vyhovuje nejvíce, ba dokonce v jakém jazyce bude vaření probíhat - to vše je jen na vás, připravíme vám nabídku přímo na míru. Napište nám na adresu chef@miele.cz svou představu a my zařídíme vše potřebné včetně nákupu surovin.

Tuto nabídku lze využít v Praze a blízkém okolí, službu nabízíme v českém, anglickém a ruském jazyce.

Michal Hromas

Kmenový kuchař Miele, pražský rodák Michal Hromas, získával své zkušenosti v mnoha prestižních podnicích – např. v Domě vína U Závoje, v Plzeňské restauraci Obecního domu v Praze, v Aromi pod vedením Ricarda Lucqueho, jeho podniku La Bottega nebo v restauraci Borgo Agnese v Brně.

Od roku 2012 spolupracuje Michal Hromas se společností Miele. Potkat ho můžete při kurzech vaření, předváděcím vaření a nově také jako privátního chefa pro klienty Miele volící skutečně individuální přístup. Michal hovoří také anglicky, španělsky a rusky.

Pracovně navštívil Řecko, Tunis, Itálii, Španělsko, Izrael a Velkou Británii. Své zkušenosti zúročuje při tvorbě konceptů a spolupráci na jejich realizaci. Vařil také např. pro velvyslance Izraele a USA, pro izraelského premiéra či pro štáb filmů Václava Marhoula - Tobruk v Tunisku a Nabarvené ptáče na Ukrajině.

V roce 2015 zakládá Nomadis catering, který jezdí po celé Evropě a připravuje netradičně tradiční jídla levantské a středomořské kuchyně na různých společenských událostech.

Kontakt pro média:

Mariana Pohlová