Výstava Stavíme Bydlíme ve Valašském Meziříčí

Valašské Meziříčí (Vsetínsko) 25. května (PROTEXT)

Stavební výstava Stavíme Bydlíme Valašské Meziříčí doplněna o sekci Žena & Domov se uskuteční po roce v prostorách zimního stadionu v termínu 3. - 4. června 2017.

Každý z nás bydlí a když právě nestaví nebo nerekonstruuje, určitě alespoň drobně vylepšuje své bydlení. Právě tato výstava je dobrou příležitostí pro získání fundovaných informací i inspirace, ale také výrobků s veletržní slevou. Návštěvníci zde najdou nabídku moderních stavebních materiálů, technologií vytápění, služeb a novinek pro dům i byt. Celou nabídku doplňuje sekce Žena & Domov (zdravá výživa, kosmetika, móda, vše pro domov).

Součástí výstavy je doprovodný program formou přednášek, které budou probíhat po oba dny. Fundovaní odborníci představí novinky k dotačnímu programu Nová zelená úsporám. Další přednášky jsou věnované problematikám dřevostaveb, tepelných čerpadel nebo solární technice.

Nejen občané Valašského Meziříčí se mohou seznámit s plánovanými i realizovanými investičními akcemi v tomto městě. Město Valašské Meziříčí tuto výstavní akci podporuje a zájemci najdou jeho expozici přímo na výstavní ploše. Po celou dobu akce bude fungovat na místě poradenské centrum Cechu malířů a lakýrníků ČR, na jehož stánku budou probíhat praktické ukázky různých technik.

Pro všechny, kteří zavítají, je připravena soutěž o diamant. Na pozvánkách na výstavu, které obdrží do schránek obyvatelé ve Valašském Meziříčí a širokém spádovém okolí před výstavou, je otištěn losovací kupón. Losovací kupóny budou k dispozici také přímo na výstavě, stačí vyplnit a vhodit do losovacího osudí.

Využijte tuto příležitost a navštivte výstavu STAVÍME BYDLÍME doplněnou o sekci Žena & Domov v prostorách zimního stadionu ve Valašském Meziříčí. Výstava bude otevřena v sobotu 3. června 9 - 18 hod. a v neděli 4. června 9 - 17 hod. Vstup je zdarma.

Kontakt:

Mgr. Petr Nasadil

Omnis Olomouc, a.s.

Horní lán 1310/10a

779 00 Olomouc

tel: 588 881 422/608 711 422

e-mail: nasadil@omnis.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-stavby-byty-Omnis Olomouc

Stavebnictví, bydlení a reality