Kühne + Nagel po kolejích z Číny až do Prahy

Praha 23. května (PROTEXT)

Mapa KN Eurasia Express

Železniční přeprava zboží do/z Číny bezpečně, rychle a spolehlivě.

Společnosti dnes čelí zvýšenému tlaku na efektivitu a flexibilitu svých dodavatelských řetězců za současného dodržení náročných bezpečnostních a cenových podmínek. Kühne + Nagel proto svým zákazníkům nabízí optimalizované přepravní služby mezi Čínou, Ruskem a Evropou, KN Eurasia Express. Železniční přeprava poskytuje oproti té lodní kratší tranzitní časy za optimální přepravní ceny.

Železniční spojení door-to-door zajišťuje rychlé a spolehlivé alternativní přepravy pro strojírenský, dřevařský, automobilový, textilní či zpracovatelský průmysl, v exportu i importu.

KN Eurasia Express optimalizuje dodavatelské řetězce díky kratším tranzitním časům, spolehlivým jízdním řádům a dlouhodobě stálým cenám za přepravu.

KN Eurasia Express spojuje trans-euroasijský koridor mezi Čínou, střední Asií, Ruskem, Mongolskem a Evropou.

Služby Kühne + Nagel:

Door-to-door, import/export včetně celního odbavení, týdenní odjezdy podle fixních jízdních řádů, vysoké bezpečnostní standardy na terminálech i po cestě včetně používání zabezpečení a plomb na kontejnerech, expertní logistické týmy pracující v operativě v Číně, Rusku i v evropských zemích, služby přidané hodnoty jako open-top nebo teplotně kontrolované kontejnery nebo přeprava oděvů zavěšených na stojanech a tyčích apod.

Kontakt:

Lenka Křivancová