Stanovisko firmy LARIS TRADING COMPANY spol.s r.o.:

Praha 12. května (PROTEXT)

Firma LARIS TRADING COMPANY spol. s r.o. odmítá nepravdivé tvrzení zveřejněné v článku Veterináři stahují z trhu 30 tun brazilského kuřecího se salmonelou, kde bylo nepravdivě uvedeno, že od firmy LARIS TRADING COMPANY spol.s r.o další subjekty nakupovaly maso, které obsahovalo salmonelu. Firma LARIS TRADING COMPANY spol. s r.o. neprodala ani neprodává maso se salmonelou.

Firma LARIS TRADING COMPANY spol. s r.o. je vlastníkem mrazírenského areálu v Kladně, kde provozuje pouze logistické a skladové služby dle smluvních vztahů se svými zákazníky. Firma LARIS TRADING COMPANY spol. s r.o. je pod stálým dozorem příslušné státní veterinární správy, jež zásilky smluvních ukladatelů do oběhu uvolňuje.

Firma LARIS TRADING COMPANY spol.s r.o se cítí tímto nepravdivým tvrzením hrubě poškozena. Uveřejnění tohoto nepravdivého tvrzení považuje firma LARIS TRADING COMPANY spol.s r.o za závažný zásah do dobré pověsti a poškození jejího dobrého jména, kterému se firma bude bránit.

Klíčová slova ČR-Brazílie-potraviny-zdraví-firmy-LARIS TRADING COMPANY

Potraviny, gastronomie