Dva světové originály z Čech. Barbora Strýcová a značka Rock Spring spojují síly

Praha 10. května (PROTEXT)

Barbora Strýcová pro Rock Spring / boty Rock Spring kolekce jaro/léto 2017
Fotograf: Pavel Hejný

Barbora Strýcová pro Rock Spring / boty Rock Spring kolekce jaro/léto 2017 Fotograf: Pavel Hejný

Světový originál, který se nosí už v 25 zemích na 4 kontinentech – boty Rock Spring. Obuv, o které ani možná netušíte, že pochází z Česka, si za 8 let působení na mezinárodním trhu získala celé spektrum žen. Od pragmatických Švédek, přes temperamentní Italky, až po extravagantní Korejky. Na sezonu jaro/léto 2017 přichází značka extra pohodlných bot z ručně proplétaných gumiček s novou sílou. Tu v sobě ztělesňuje česká profesionální tenistka ze světové Top 20, olympijská medailistka, inspirativní žena a nyní i ambasadorka Rock Spring, Barbora Strýcová.

“Spolupráce se značkou Rock Spring začala pěknou náhodou. Se zakladatelem Pavlem Podzemským jsme se potkali na letišti.” říká Barbora Strýcová. “Já letěla do Austrálie, Pavel do Asie. Hned jsme si rozuměli. Mně je velice sympatický upřímný styl značky, zdravé ambice a to, že je to česká značka. Navíc mě nohy vyloženě živí. Jsem doma jen pár týdnů v roce, a když nejsem na kurtu, tak jsem na cestě. K tomu jsou extra pohodlné boty od Rock Spring prostě nepostradatelné. Navíc mají boty neotřelý design, který mě baví.”

“Těší nás tvořit něco, co doposud nebylo běžné. Jsme malý tým lidí, který prostě boty baví. Nikdy jsme nepracovali s nějakým velkým propagačním aparátem. Boty se prodávají samy. Daří se nám. Teď nadešel čas, kdy jsme si řekli, že by bylo dobré dodat značce sílu. A spolupráce s Bárou je toho velkou součástí. Bára se k nám hodí, protože je podle nás symbolem toho, že když člověk ví, co chce a má energii na sobě makat, tak se i z našich Čech dostane na světový top." – doplňuje Pavel, majitel Rock Spring.

Značka Rock Spring

Extra pohodlné boty z ručně proplétaných gumiček jsou světovým originálem. Hodí se na výlet, na pláž, na pohodu... na cestu kamkoli. S prvním prototypem tohoto modelu bot přišel Pavel Podzemský v roce 2005. Od té doby jsou středobodem kolekce. Značka se v plném proudu rozjela v roce 2009, když se ukázalo, že se botám po úspěchu v Evropě daří výborně i na světovém trhu. Dnes Rock Spring boty nosí lidé v 25 zemích na 4 kontinentech.

Příloha: fotografie Barbora Strýcová pro Rock Spring

boty Rock Spring kolekce jaro/léto 2017

Fotograf: Pavel Hejný

Koncept: Olga Benešová