Obchodní setkání s delegací z oblastí technologií a R&D

Praha 26. dubna (PROTEXT)

Delegace v čele s vládní agenturou Invest Shenzhen přijede z Číny do ČR, aby se potkala s firmami, které se věnují výzkumu a vývoji, špičkovým technologiím, pokročilé výrobě, elektromobilům, dopravě či dalším odvětvím, a měly by zájem navázat obchodní spolupráci s čínskými firmami či přímo investovat v Číně.

Organizátorem akce je vládní agentura Invest Shenzhen, která láká zahraniční firmy investovat v Shenzhenu a poskytuje jim profesionální služby při vstupu na čínský trh. Shenzhen je jedním z nejbohatších a nejrychleji rostoucích měst v Čínské lidové republice. Je Speciální ekonomickou zónou a domovem řady společností orientovaných na high-tech, jako jsou ZTE, TP-Link, Huawei či Tencent. Je rovněž velice atraktivním prostředím pro čínské i zahraniční startupy a nachází se zde řada hi-tech průmyslových parků, které sdružují firmy působící zejména v oblastech biotechnologií, stavebnictví, chemického průmyslu, ICT, Telco či zdravotnického vybavení.

Více informací o programu včetně registračního formuláře naleznete zde: http://www.govin.org/setkani-s-cinskou-delegaci-ze-shenzhenu/

Účast na této akci je BEZPLATNÁ, ale prosíme Vás o včasnou registraci místa z kapacitních důvodů.

Shrnutí:

DATUM: 9. května 2017 (ÚT)

ČAS: 9:30 hod.

MÍSTO: Kaiserštejnský palác, Malostranské nám. 37/23, 110 00 Praha 1-Malá Strana

PROGRAM: http://www.govin.org/setkani-s-cinskou-delegaci-ze-shenzhenu/

Kontakt:

Michaela OCKOVA

Deputy Director

Governance Institute

M: +420 601 305 889

E: ockova@govin.org

W: www.govin.org