Lyoness a Dorna Sports představují Cashback program MotoGP™

Dauhá 29. března (PROTEXT/ots)

Zleva:  Marko Sedovnik, výkonný ředitel Lyoness Group AG, Willy Kempel, rakouský velvyslavec v Kataru, Hubert Freidl, generální ředitel Lyoness International AG, Pau Serracanta, obchodní ředitel v Dorna Sports, a Wim Grobler, generální ředitel Lyoness Management IMEA.
Foto: Dorna Sports S.L.

Zleva: Marko Sedovnik, výkonný ředitel Lyoness Group AG, Willy Kempel, rakouský velvyslavec v Kataru, Hubert Freidl, generální ředitel Lyoness International AG, Pau Serracanta, obchodní ředitel v Dorna Sports, a Wim Grobler, generální ředitel Lyoness Management IMEA. Foto: Dorna Sports S.L.

Lyoness a Dorna Sports S.L. posilují své partnerství: poté co se společnost Lyoness stala sponzorem závodů série MotoGP™ ve Spielbergu, Brně a Aragonu, se nyní obě společnosti dohodly na založení společného programu vrácení peněz za nákupy (Cashback Program). Fanoušci série MotoGP™ tak mohou využívat atraktivní nákupní výhody po celém světě.

Těsně před nadcházející novou sezónou byl v Kataru dne 24.03.2017 představen nový program MotoGP™ Cashback Program. Hlavním bodem tohoto programu, který vrací peníze z nákupů zpět, je karta MotoGP™ Cashback Card, díky které fanoušci motorismu získají řadu nákupních výhod. Z každého nákupu, který prostřednictvím své karty uskuteční u 70 tisíc prodejců na celém světě, zapojených do programu Loyalty Merchants, se jim vrátí 5% zpět ze zaplacené částky a navíc získají za každý nákup body (Shopping Points). Za tyto body pak kupující mohou využít různé speciální nabídky u prodejců zapojených do programu Loyalty Merchants. Navíc získají držitelé karty MotoGP™ Cashback Card také slevy na vstupenky na závody série MotoGP™ a na propagační materiály série MotoGP™ u vybraných partnerských obchodů a e-shopů.

“Spuštění karty MotoGP™ Cashback Card, která vrací část peněz z nákupů zpět, je dalším důležitým mezníkem v historii naší společnosti,” říká Hubert Freidl, generální ředitel Lyoness International AG. “Tisíce fanoušků motoristického sportu tak nyní mohou naplno využívat skvělé nákupní výhody.”

Pau Serracanta, ředitel pro obchodní záležitosti ve společnosti Dorna Sports, dodává: “S vývojem naší spolupráce s firmou Lyoness jsem velmi spokojen. Spuštění programu MotoGP™ Cashback Program nám umožní zapojit do této spolupráce také další partnery série. To nám otevírá řadu dalších nových příležitostí.”

Willy Kempel, rakouský velvyslanec v Kataru, řekl: “Jsem velice rád, že mohou podpořit úspěšnou rakouskou firmu v jejích mezinárodních sportovních aktivitách. Série MotoGP™ je v Kataru velmi oblíbená a proto mě velice těší posílení spolupráce mezi firmami Lyoness a Dorna Sports. Důležitou úlohou rakouské ambasády je fungovat jako kontaktní místo pro všechny rakouské společnosti.”

Registrace je možná již nyní

Fanoušci motoristického sportu z Rakouska, Španělska, Itálie, České republiky a Spojeného Království mohou již nyní navštívit nákupní portál MotoGP-Cashback.com v jejich místním jazyce, kde se mohou před jednotlivými závody zaregistrovat a při nákupech pak získat skvělé výhody. V průběhu nadcházejících týdnů budou tyto webové stránky k dispozici také v Německu, Maďarsku, ve Slovinsku, Portugalsku a na Slovensku. Navíc bude v roce 2017 tým programu MotoGP™ Cashback Program jeho výhody představovat přímo na závodech série ve městech Mugello, Barcelona, Brno, Spielberg a Misano. Návštěvníci se tak budou moci snadno a rychle zaregistrovat prostřednictvím místních terminálů.

Webové stránky pro zbývající země, ve kterých se závody série MotoGP™ konají, budou spuštěny v následujících dvou letech. Nicméně se zájemci již dnes mohou zaregistrovat na webových stránkách MotoGP-Cashback.com a až do spuštění jejich jazykové verze nakupovat prostřednictvím sítě Lyoness.com, kde ze svých nákupů získají část peněz nazpět a navíc mohou sbírat nákupní body.

O společnosti Lyoness

Skupina Lyoness rozdělila své aktivity do několika značek: Pod značkou The Cashback Card firma nabízí služby mezinárodní komunitě nakupujících. Její cílovou skupinou jsou lidé, kteří chtějí ušetřit peníze (Cashback - peníze nazpět a Shopping Points - sbírání bodů za nákupy) při nakupování v obchodech nebo e-shopech prostřednictvím karty Lyoness Cashback Card. Značka Cashback Solutions se zaměřuje na všechny firmy, které chtějí využívat mezinárodní multisektorový věrnostní program. Cílovou skupinou značky Lyconet jsou nezávislí podnikatelé, kteří si chtějí založit svou vlastní nákupní síť. Skupina Lyoness v současné době působí ve 47 zemích na všech kontinentech. Po celém světě využívá výhody společnosti Lyoness 7 milionů členů, a to prostřednictvím více než 75 000 věrnostních obchodníků. Díky svým inovativním aplikacím Cashback App pro chytré telefony s operačním systémem iOS a Android tak firma Lyoness již dnes nabízí nákupní služby generace Shopping 4.0. Více informací získáte na webových stránkách www.lyoness.com.

Kontakt:

Silvia Kelemen Weihs