Lyoness a Dorna Sports predstavujú Cashback program MotoGP™

Doha 29. marca (PROTEXT/ots)

Zĺava:  Marko Sedovnik, výkonný ředitel Lyoness Group AG, Willy Kempel, rakouský velvyslavec v Kataru, Hubert Freidl, generální ředitel Lyoness International AG, Pau Serracanta, obchodní ředitel v Dorna Sports, a Wim Grobler, generální ředitel Lyoness Management IMEA.
Foto: Dorna Sports S.L.

Zĺava: Marko Sedovnik, výkonný ředitel Lyoness Group AG, Willy Kempel, rakouský velvyslavec v Kataru, Hubert Freidl, generální ředitel Lyoness International AG, Pau Serracanta, obchodní ředitel v Dorna Sports, a Wim Grobler, generální ředitel Lyoness Management IMEA. Foto: Dorna Sports S.L.

Lyoness a Dorna Sports S.L. posilňujú svoje partnerstvo: potom čo sa spoločnosť Lyoness stala sponzorom pretekov série MotoGP™ vo Spielbergu, Brne a Aragónu, sa teraz obe spoločnosti dohodli na vytvorení spoločného programu vrátenia peňazí za nákupy (Cashback Program).

Fanúšikovia série MotoGP™ tak môžu využívať atraktívne nákupné výhody po celom svete.

Tesne pred nadchádzajúcou novou sezónou bol v Katare dňa 24.03.2017 predstavený nový program MotoGP™ Cashback Program. Hlavným bodom tohto programu, ktorý vracia peniaze z nákupov späť, je karta MotoGP™ Cashback Card, vďaka ktorej fanúšikovia motorizmu získajú rad nákupných výhod. Z každého nákupu, ktorý prostredníctvom svojej karty uskutoční u 70 tisíc predajcov na celom svete, zapojených do programu Loyalty Merchants, sa im vráti 5% späť zo zaplatenej čiastky a navyše získajú za každý nákup body (Shopping Points). Za tieto body potom kupujúci môžu využiť rôzne špeciálne ponuky u predajcov zapojených do programu Loyalty Merchants. Navyše získajú držitelia karty MotoGP™ Cashback Card tiež zľavy na vstupenky na preteky série MotoGP™ a na propagačné materiály série MotoGP™ pri vybraných partnerských obchodov a e-shopov.

"Spustenie karty MotoGP™ Cashback Card, ktorá vracia časť peňazí z nákupov späť, je ďalším dôležitým medzníkom v histórii našej spoločnosti," hovorí Hubert Freidl, generálny riaditeľ firmy Lyoness International AG. "Tisíce fanúšikov motoristického športu tak teraz môžu naplno využívať skvelé nákupné výhody."

Pau Serracanta, generálny riaditeľ pre obchodné záležitosti v spoločnosti Dorna Sports, dodáva: "S vývojom našej spolupráce s firmou Lyoness som veľmi spokojný. Spustenie programu MotoGP™ Cashback Program nám umožní zapojiť do tejto spolupráce tiež ďalších partnerov série MotoGP™. To nám otvára rad ďalších nových príležitostí."

Willy Kempele, rakúsky veľvyslanec v Katare, povedal: "Som veľmi rád, že môžu podporiť úspešnú rakúsku firmu v jej medzinárodných športových aktivitách. Séria MotoGP™ je v Katare veľmi obľúbená a preto ma veľmi teší posilnenie spolupráce medzi firmami Lyoness a Dorna Sports. Dôležitou úlohou rakúskej ambasády je fungovať ako kontaktné miesto pre všetky rakúske spoločnosti."

Registrácia je možná už teraz

Fanúšikovia motoristického športu z Rakúska, Španielska, Talianska, Českej republiky a Spojeného Kráľovstva môžu už teraz navštíviť nákupný portál MotoGP-Cashback.com v ich miestnom jazyku, kde sa môžu pred jednotlivými preteky zaregistrovať a pri nákupoch potom získať skvelé výhody. V priebehu nadchádzajúcich týždňov budú tieto webové stránky k dispozícii aj v Nemecku, Maďarsku, Slovinsku, Portugalsku a na Slovensku. Navyše bude v roku 2017 tím programu MotoGP™ Cashback Program jeho výhody predstavovať priamo na pretekoch série MotoGP™ v mestách Mugello, Barcelona, Brno, Spielberg a Misano. Návštevníci sa tak budú môcť ľahko a rýchlo zaregistrovať prostredníctvom miestnych terminálov.

Webové stránky pre zostávajúce krajiny, v ktorých sa preteky série MotoGP™ konajú, budú spustené v nasledujúcich dvoch rokoch. Avšak záujemcovia sa už dnes môžu zaregistrovať na webových stránkach MotoGP-Cashback.com a až do spustenia ich jazykové verzie nakupovať prostredníctvom siete Lyoness.com, kde zo svojich nákupov získajú časť peňazí naspäť a navyše môžu zbierať nákupné body.

O spoločnosti Lyoness

Skupina Lyoness rozdelila svoje aktivity do niekoľkých značiek: Pod značkou The Cashback Card firma ponúka služby medzinárodnej komunite nakupujúcich. Jej cieľovou skupinou sú ľudia, ktorí chcú ušetriť peniaze (Cashback - peniaze naspäť a Shopping Points - zbieranie bodov za nákupy) pri nakupovaní v obchodoch alebo e-shopoch prostredníctvom karty Lyoness Cashback Card. Značka Cashback Solutions sa zameriava na všetky firmy, ktoré chcú využívať medzinárodný multisektorový vernostný program. Cieľovou skupinou značky Lyconet sú nezávislí podnikatelia, ktorí si chcú založiť svoju vlastnú nákupnú sieť. Skupina Lyoness v súčasnosti pôsobí v 47 krajinách na všetkých kontinentoch. Po celom svete využíva výhody spoločnosti Lyoness 7 miliónov členov, a to prostredníctvom viac ako 75 000 vernostných obchodníkov. Vďaka svojim inovatívnym aplikáciám Cashback App pre chytré telefóny s operačným systémom iOS a Android tak firma Lyoness už dnes ponúka nákupné služby generácie Shopping 4.0. Viac informácií získate na webových stránkach www.lyoness.com.

Kontakt:

Silvia Kelemen Weihs