Korunka spustila první online číselnou loterii v ČR

Praha 14. března (PROTEXT)

Loterie Korunka je první číselná loterie v České republice, kterou si mohou lidé zahrát online. Systém pro online sázení spustila v pondělí 13. 3. 2017 ve 2:30 ráno a za první hodiny provozu eviduje již stovky registrací a vsazených tiketů. Loterie Korunka je dostupná stránkách www.korunka.eu, a to jak z počítače, tak z mobilního telefonu nebo tabletu.

"Jsme hrdí na to, že právě prostřednictvím loterie Korunka si mohou sázející v České republice vůbec poprvé zahrát číselnou loterii online. Byli jsme připraveni spustit systém pro online sázení ihned po získání povolení, ale kvůli povinnosti oficiálně oznámit spuštění online loterie úřadům a zákonné čekací lhůtě jsme tak mohli učinit až nyní," uvedl Tomáš Ciniburk, výkonný ředitel Loterie Korunka a.s. "Velkou výhodou našeho systému je skutečnost, že zájemci o online sázení loterie Korunka si mohou svou registraci zařídit kompletně z pohodlí domova, nemusejí chodit na pobočky nebo kontaktní místa Czech POINT," dodal Tomáš Ciniburk.

Pro sázení loterie Korunka online se může registrovat každý, komu je alespoň 18 let a má trvalé bydliště na území České republiky.

"Náš systém jsme spustili v pondělí ve 2:30 ráno a od té doby evidujeme už několik stovek registrací. První vsazený online tiket jsme přijali hned v pondělí přesně v čase 2:56," řekl Tomáš Ciniburk. "Vzhledem k tomu, že doposud byla loterie Korunka dostupná výhradně na pobočkách Tipsportu a Chance, počítáme s tím, že počty registrací budou rychle stoupat."

Více informací o loterii Korunka, jejím věrnostním programu Korunka klub a podrobnosti o online sázení je možné získat na www.korunka.eu.

Kontakt:

Ondřej Rajšner

provozní ředitel Loterie Korunka a.s.

e-mail: ondrej.rajsner@korunka.eu

www.korunka.eu

Klíčová slova ČR-hry-sázky-zákon-firmy-Loterie Korunka

Služby, cestovní ruch