Na dětské a juniorské turnajové šňůře padly 4 Hole in one

Praha 13. března (PROTEXT)

Vítězové kategorie 14 - 21 let Foto: Bestalent

V sobotu 25. února se odehrál poslední dětský turnaj Junior and Kids Cup by Bestalent 2016/2017 v rámci letošní zimní sezóny Erpet Golf Centra. Celkem šesti turnajů se v tomto ročníku zúčastnilo přes 150 dětí a z tohoto počtu padly 4 Hole in one.

Celosezónní vloženou soutěž o to, kdo se trefí do jamky jednou ranou, vyhrál Tomáš Tvoroch junior a domů si tak odnesl zcela nový golfový bag. Soutěž na malém kurzu Erpet Golf Centra byla velmi napínavá, hole in one trefily za celou soutěž celkem 4 děti a o výherci se tak rozhodlo až ve druhé rozehrávce.

Absolutními vítězi túry se stali Karel Eisler ve smíšené kategorii juniorů 14-21 let s handicapem +4 - 32, Vít Sobíšek v kategorii dětí 9-14 let s handicapem 33 - 54 a David Mlýnek ve stejné věkové kategorii s handicapem 5 - 33. I na ně čekaly krásné dárky.

Příští turnaj organizovaný v rámci projektu Buďte parťákem se koná až v letní sezóně, konkrétně US Kids Golf Tour CZ 29. dubna v Darovanském Dvoře.

Všem vítězům i zúčastněným patří velká gratulace za jejich snahu.

Výsledky turnaje: http://www.cgf.cz/TournResults.aspx?IDTournament=503911397

Více informací o turnajích: http://www.budtepartakem.cz

Kontakt:

Lucie Loudová

PR a komunikace

Lloudova1@gmail.com

+ 420 734 305 183

Martin Bešta

Majitel agentury Bestalent

martin.besta@bestalent.cz

+420 777 880 004

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-kondice-golf-děti-Bestalent

Média, společnost a životní styl