Při obrovské poptávce po mezinárodním cestování bude Air China pokračovat v otevírání nových tras

Peking 2. března (PROTEXT/PRNewswire)

Od května 2017 bude letecká společnost Air China provozovat pět nových mezinárodních tras, včetně tras Peking - Curych, Peking - Astana, Peking - Jakarta, Šanghaj - Barcelona a Shenzhen - Los Angeles. Při zpomalení otevírání nových mezinárodních tras a zvýšeném zájmu o obchodní cesty umožní tyto nové trasy rozšíření působnosti Air China na mezinárodních trzích a potvrdí ambice této letecké společnosti o mezinárodní expanzi v roce 2017.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20141017/152745LOGO

Během ukončeného svátečního přepravního období překročil nárůst počtu vnitrostátních a mezinárodních pasažérů aerolinek Air China nárůst kapacity, kterou tato aerolinka k různým trasám přidala. Vytížení linek spolu s provozními tržbami značně vzrostly a předčily očekávání. Poptávka po pasivním cestovním ruchu zůstala obrovská - obzvláště během 7denních novoročních svátků dosáhl počet turistů pasivního cestovního ruchu 6 milionů a společnost Air China podala mimořádný výkon na trasách do destinací jako Británie, Španělsko, Itálie, New York, Los Angeles a Havajské ostrovy, s obsazeností sedadel 82,4 % na mezinárodních trasách, tedy s nárůstem o 3,1 procenta. Pohled na rozvržení cestování pasažérů během novoročních svátků napovídá, že se pasažéři spíše snažili vyhnout období dopravních špiček. Značně se zvýšil počet cestujících rodin, což pomohlo vyrovnat poptávku během novoročních svátků a přičinilo se k lepším tržbám aerolinek Air China.

V roce 2017, kdy se mezinárodní ceny nafty stabilizují a fluktuace čínského yuanu vyrovnává, bude Air China aktivně reagovat na silnou poptávku po cestování, dále rozšiřovat svou působnost na populárních mezinárodních trzích, využívat příležitosti a neustále zlepšovat využití své globální letové sítě. Toto společnosti Air China bezpochyby pomůže přiblížit se cíli stát se „velkým světovým přepravcem s mezinárodní konkurenceschopností".

KONTAKT: Liu Muyang, +86-10-61461045, liumuyang@126.com

Klíčová slova Čína-turistika-doprava-letectví-Air China