Pro natáčení nové reklamy módní značky Pánské obleky BANDI posloužily prostory Tančícího domu v Praze

Praha 1. března (PROTEXT)

Již brzy uvidíte na svých televizních obrazovkách a na internetu nový reklamní spot módní značky Pánské obleky BANDI.

Reklama BANDI manažer 2017 představuje úspěšného manažera. Profesionála, který ví, že je potřeba mít informace, znalosti, strategii pro jednání a správné oblečení. Toto jsou nutné základy pro skvělé výsledky při obchodních jednáních. Podívejte se na fotografie z natáčení.

Originální architektura prostor Tančícího domu v Praze poskytla tvůrcům reklamy dokonalé zázemí pro natáčení. Tvorby spotu se ujal známý filmový režisér David Kočár se svým týmem, který vdechl reklamě tu pravou filmovou atmosféru. Reklamu uvidíte v průběhu měsíců března a dubna 2017 na všech kanálech televize Nova, Prima, TV Barrandov. Na internetu Seznam.cz, Iprima.cz, a další.

Režie: David Kočár

Kamera: Tim Spreng

Produkce: Ivana Dragounová

Oblečení: Denisa Gróffová

Kontakt:

Jiří Navrátil

BANDI VAMOS s.r.o

E-mail: marketingovyreditel@bandi.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-trh-textil-reklama-firmy-BANDI VAMOS

Zpracovatelský a výrobní průmysl
Obchod, marketing
Média, společnost a životní styl