Rakouská výstava lodí - BOOT TULLN

Tulln an der Donau 16. února (PROTEXT/ots)

Největší a nejkomplexnější obchodní veletrh lodí a vodních sportů ve střední a východní Evropě od 2. do 5. března 2017

Rakouská výstava lodí - BOOT TULLN má stále úspěch!

Veletržní město Tulln pořádá výstavu lodí Austrian Boat Show již 46 let.

BOOT TULLN slibuje pro rok 2017 ještě více vzrušení a zábavy - veletrh nejvyššího řádu.

Co čeká na návštěvníky v roce 2017?

Vzhledem k tomu, že se veletrh v Tullnu koná na začátku března, bude moci nabídnout veškerý nejnovější vývoj v námořním odvětví, stejně jako v oblasti vodních sportů a sportovního potápění v Rakousku. Přibližně 370 nejvýznamnějších vystavovatelů představí své novinky a nabídne působivý přehled odvětví.

Pod heslem "fascinace vodními sporty" uvidíte na výstavě Austrian Boat Show různé exponáty:

K vidění budou plachetní a motorové jachty, velké plachetnice a turbo tryskové čluny, plachetní čluny, motorové čluny a elektrické lodě šetrné k životnímu prostředí, námořní zařízení, sportovní katamarány, kajaky, kánoe, SUP - pádlovací prkna, gumové rafty, šlapadla a čluny. Dále bude k vidění unikátní řada plavebních zařízení. Vše, co uspokojí potřeby potápěčů, charterové organizátory, školy plachtění a přístavy. Celé toto spektrum bude doplněno turistickými informacemi o nejlepších destinacích pro vodní sporty.

V hale 10 najdete centrum plachtění - návštěvníci uvidí mnoho výrobců velkých plachetnic, kteří budou vystavovat své výrobky velikosti 34 - 55 stop a jejich nejnovější vývoj. Na rakouské výstavě lodí představí své nové modely také vystavovatelé s malými plachetnicemi. Do Tullnu přijedou tyto loděnice: Bavaria, Beneteau, Brenta, Dehler, Delphia, Dragonfly, Dufour, Elan, Hanse, J-Boats, Jeanneau, More Yachts, Maxus, Salona, Seascape, Sunbeam, Vico a mnoho dalších.

Hlavním tématem v hale 3 budou motorové čluny, motorové jachty a elektrické lodě, počínaje malými čluny až po luxusní motorové jachty od 34 - 45 stop. Veletrh Boot Tulln je největší výstava inovativních a ekologických elektrických lodí v Rakousku a ve střední a východní Evropě. Vystaveny budou následující značky: Bavaria, Bayliner, Beneteau, Boesch, Correct Craft, Drago, Four Winns, Frauscher, Galeon, Italmar, Jeanneau, Lodestar, Mingolla, Nimbus, Quicksilver, Regal, Rinker, Sea Ray, Stingray, Terhi, Zar Formenti a mnoho dalších.

Vstupenky:

Dospělí 13,- Euro

Senioři, studenti a skupiny 11,- Euro

Děti (6-15 let) 3,- Euro

Nenechte si ujít "zlatý hřeb námořní plavby"

Austrian Boat Show - BOOT TULLN 2017

2. až 5. března 2017

Otevírací doba: 10:00 - 18:00 h

Výstaviště Tulln

RAKOUSKO

www.boot-tulln.at

Kontakt: