Online tiskárna Onlineprinters expanduje do České republiky

Praha / Neustadt an der Aisch 8. února (PROTEXT/ots)

Copyright: Onlineprinters GmbH

Po spuštění e-shopu Onlineprinters.cz bude moci každý zákazník v České republice za příznivou cenu nakupovat rychle dostupné a vysoce kvalitní tiskové produkty – od letáků až po veletržní stánky. Copyright: Onlineprinters GmbH

Možnost online objednávek tiskových produktů - od letáků až po celé veletržní stánky

Společnost Onlineprinters GmbH je jednou z předních evropských online tiskáren. V loňském roce tento podnik prodal 2,1 miliardy tiskových produktů - od vizitek až po velkoformátové reklamní prostředky. V lednu 2017 spustila online tiskárna e-shop Onlineprinters.cz, aby mohla v České republice ještě lépe uspokojovat poptávku po tištěných reklamních prostředcích. Jednatel společnosti Onlineprinters GmbH, Dr. Michael Fries, k tomuto dalšímu rozšíření mezinárodní obchodní činnosti uvádí: "Na český trh dodáváme zboží už od roku 2009. Spuštěním vlastního e-shopu v českém jazyce bychom chtěli našim zákazníkům v sousední zemi zajistit ještě lepší servis. Standardní doprava všech produktů je přitom pro všechny zákazníky bezplatná."

Rozmanitost produktů: velký výběr tiskovin

Zákazníky e-shopu Onlineprinters.cz jsou především grafici, marketingoví manažeři, jednatelé a maloobchodní prodejci, kteří nechávají tiskové produkty zasílat přímo svým koncovým zákazníkům. To je možné díky neutrální expedici na požadovanou adresu bez odkazu na výrobce. Sortiment společnosti Onlineprinters.cz zahrnuje přibližně 1 400 produktů, které lze v rámci e-shopu nakonfigurovat do více než deseti milionů variant. Patří sem klasické tiskoviny, jako jsou vizitky, letáky, skládané letáky, hlavičkové papíry, obálky, plakáty a také individuálně upravitelné reklamní prostředky, veletržní systémy a velkoformátové tiskové produkty. Onlineprinters.cz nabízí i speciální produkty, jako jsou vstupenky zabezpečené proti zfalšování, samolepicí etikety na roli nebo vizitky Letterpress.

Vysoká úroveň služeb: dodání další den a zákaznický servis v českém jazyce

"Zákazníci v České republice profitují z vysoké úrovně našich služeb i našich dlouholetých zkušeností. Máme už 15 dalších e-shopů, dodáváme zboží zákazníkům ve 30 zemích a spolupracujeme se silným partnerem v oblasti logistiky, který dokáže zajistit rychlé a spolehlivé dodávky i v mezinárodním měřítku. Také zákazníci v České republice proto mohou využít možnosti dodání zboží další den, jsou-li tiskoviny potřeba velmi rychle,“ uzavírá jednatel společnosti, Dr. Michael Fries.

Od pondělí do pátku mezi 08:00 až 17:00 jsou zákazníkům k dispozici česky hovořící pracovníci zákaznického servisu, kteří jim prostřednictvím telefonu či e-mailu pomohou s vyřízením objednávky a zakázky.

O společnosti

Onlineprinters GmbH patří k největším online tiskárnám v Evropě. Pod heslem "Tiskněte jednoduše online!" prodává společnost ve více než 16 e-shopech tiskové produkty 600 000 zákazníkům ve 30 zemích Evropy. Na mezinárodním trhu je společnost známa pod obchodním názvem Onlineprinters, v Německu vystupuje jako diedruckerei.de. Sortiment výrobků obsahuje 1 400 tiskovin od vizitek, hlavičkového papíru a letáků přes katalogy a brožury až po velkoformátové reklamní systémy. Úspěšný recept na výrobu individuálních tiskovin ve významu průmyslu 4.0 je založen na třech pilířích: online prodeji, plně integrované výrobě od objednávky až po expedici a sběrném tisku. V případě posledně zmíněného je na takzvaných sběrných tiskových formách vyráběno více tiskových zakázek společně, což minimalizuje náklady a chrání životní prostředí. Zákazník má k dispozici možnosti jako je expresní tisk (výroba tentýž pracovní den), dodávka přes noc, klimaticky neutrální výroba a libovolný formát u vybraných výrobků. Onlineprinters GmbH zaměstnává 650 zaměstnanců a vyrábí více než dvě miliardy tiskovin ročně.

Video "Pohled do zákulisí Onlineprinters":

Kontakt společnosti Onlineprinters pro tisk:

Patrick Piecha

Vedoucí tiskového a PR oddělení