Rozšíření výrobní plochy CiS systems s.r.o.

Praha 30. ledna (PROTEXT)

CiS systems s.r.o., část výrobního závodu v Hejnicích

Skupina CiS s hlavním sídlem v Krefeldu a výrobními stanovišti v Česku a Rumunsku rozšířila kapacitu výrobních ploch.

V roce 2015 započala společnost rozsáhlou rekonstrukci ploch výrobního závodu v Hejnicích, ve které pak pokračovala také v roce 2016.

První část etapy byla dokončena na podzim roku 2015 a předáno bylo výrobě přes 4.000 m2 včetně zázemí pro administrativní část výroby a sociální zázemí. V roce 2016 se pokračovalo druhou etapou a v této bylo zrekonstruováno dalších 2.600 m2. Rozšířením výrobních ploch se otvírají nové možnosti pro budoucí projekty společnosti. Rekonstrukcemi bylo zkvalitněno pracovní prostředí našich stávajících zaměstnanců a věříme, že je také pobídkou pro budoucí nové zaměstnance, které stále hledáme a potřebujeme.

CiS, jakožto uznávaný značkový výrobce kabelové konfekce, sází na trvalé koncepty, kvalitu, rychlost a spolehlivost služeb vůči svým zákazníkům. Z pohledu zákazníků se firma CiS řadí mezi nejlepší na trhu. Zákazníci především ocení aktivní přínos k jejich „total cost of ownership" neboť tím se zvyšuje jejich konkurenceschopnost. Tuto pozici si firma CiS dále buduje v oblasti strojírenství, automatizace, medicínské techniky, řídící, měřící a regulační techniky, transportní a dopravní techniky, stejně jako nově v energetické technice a u techniky využívané v oblasti ochrany životního prostředí.

CiS electronic GmbH, D-Krefeld

CiS automotive GmbH, D-Krefeld