Zpátky do budoucnosti - IT konference

Praha 11. ledna (PROTEXT)

Konference

Ve dnech 19. a 20. ledna 2017 proběhne již jedenáctý ročník největší české odborné konference uživatelů a dodavatelů v oblasti IT Service managementu. V letošním roce program vytvoří řada inspirativních případových studií, které popisují skutečnou praxi členů itSMF Czech Republic. Přednášky budou probíhat tentokrát ve třech sálech. Tradičně se na konferenci setkáte s blokem zaměřeným na procesní řízení v IT a IT Governance, dále se představí dva bloky, jejichž garantem je sdružení CACIO a to „Enterprise architecture a cloud pro státní správ“ a „Elektronická identifikace občanů a její využití vůči státní správě“.

Kompletní program a anotace příspěvků jsou k dispozici na stránkách konference http://conference.itsmf.cz/index.html

„Hlavní motivací této konference je sdílení znalostí napříč oborem. Na letošní konferenci se chceme vrátit zpátky ke kořenům. Uvědomujeme si, že IT je skládačka plná pěkných kostek – některé z nich jsou již léta staré, a čas od času nám přibývají nové. Je tedy potřeba se podívat na základy, na kterých je řízení IT vystavěno. Letos můžeme garantovat, že uslyšíte mnoho praktických rad a doporučení z realizovaných projektů. Navíc se každý účastník může těšit na zajímavý dárek, který rozhodně do šuplíku nezaloží.“ konstatuje Petr Křelina, místopředseda itSMF CZ.

Dvoudenní výroční konference s podtextem „Zpátky do budoucnosti“ pořádaná občanským sdružením itSMF Czech Republic a CACIO se koná ve dnech 19. a 20. ledna 2017 od 9 hodin v hotelu Ambassador Praha.

Zájemci o účast se mohou registrovat na stránkách konference http://conference.itsmf.cz/index.html.

Kontakt:

Organizační zajištění konference: