Letecká společnost Air China zavádí službu "Důvěryhodné celkové obsluhy zavazadel" v Evropě a v Severní a Jižní Americe

Peking 31. prosince (PROTEXT/PRNewswire)

Od 1. ledna 2017 mohou pasažéři letů linek Air China, kteří letí z Evropy a Severní a Jižní Ameriky do čínských měst s tranzitem v Pekingu, využít nově zavedené služby společnosti, která zajišťuje plnou obsluhu zavazadel bez nutnosti odebrání zavazadel při přestupu.

Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20141017/152745LOGO

Služba "Důvěryhodné celkové obsluhy zavazadel" umožňuje pasažérům svěření zavazadel linkám Air China formou vstupního svolení v místě odletu v Evropě a v Severní a Jižní Americe a Air China může jménem pasažérů otevřít jejich zavazadla při tranzitu přes Peking za účelem celní kontroly a karantény. Pasažéři, kteří chtějí této služby využít, musí při odbavení na letišti v místě odletu podepsat zavazadlové jmenovky, aby tak potvrdili, že plně důvěřují Air China při provedení celní kontroly a karanténní inspekce. Po příletu na mezinárodní letiště v Pekingu se pasažéři mohou vydat přímo k pasové kontrole bez nutnosti vyzvedávání zavazadel a následně přejít do tranzitní zóny, kde vyčkají na svůj přípojový let. Tato služba zkrátí dobu, kterou pasažéři obvykle potřebují k vyřizování tranzitních formalit, a zvýší tím pohodlí při jejich cestách.

(Poznámka: Tato služba je přístupná pasažérům, kteří (1) využívají letu, který je na celé délce zajišťován linkami Air China bez sdílení kódů mezi linkami a (2) kteří nevkládají do odbavovaných zavazadel předměty, které podléhají celní deklaraci nebo karanténní inspekci.)

Kontakt: Agnes Liu, +86- 010-61461045, liumuyang@126.com

Klíčová slova Čína-letectví-Air China