Nově v nabídce: brzdové bubny od firmy Valeo

Praha 30. prosince (PROTEXT)

Nově v nabídce brzdové bubny od firmy Valeo

Nová kompletní řada brzdových bubnů doplňuje sortiment komponentů brzdové soustavy, kterou nabízí tento přední výrobce dílů.

Nová produktová řada vznikla na základě třech hlavních zásad, které platí pro celou nabídku brzdové soustavy Valeo - Technology in Motion, Comfort in Motion a Green in Motion - přináší tedy stejnou přidanou hodnotu pro klienta jako zbylé části brzdové soustavy v nabídce společnosti Valeo.

Podle zásady Tech in Motion jsou brzdové bubny Valeo vyrobeny z vysoce kvalitní slitiny s cílem zajistit maximální bezpečnost a výkon. Díky tomu produkty Valeo splňují nejvyšší evropské normy ECE R90, protože mají optimální třecí plochu.

Vhodný materiál a design brzdových bubnů jsou také v souladu se zásadou Comfort in Motion - bubny jsou odolné vůči vysoké mechanické zátěži, a zároveň dokonale tlumí hluk a vibrace vznikající při brzdění, což umožňuje komfortní jízdu.

Důležité je, že výše zmíněné vlastnosti nevznikly na úkor požadavků ochrany životního prostředí, které jsou předmětem zásady Green in Motion. K výrobě brzdových bubnů Valeo se nepoužívá měď a samotné bubny jsou natolik odolné vůči oděrům, že se při brzdění povedlo omezit prašnost, která by mohla znečistit ovzduší.

Nabídka brzdových bubnů Valeo pokrývá 70% evropského vozového parku s téměř 100 referencemi v katalozích. Díky nové produktové řadě lze komponenty brzdové soustavy s logem Valeo použít až u 97% automobilů jezdících po evropských silnicích. Produkty z nové řady jsou dostupné v prodeji od prosince 2016.

Kontakt:

Adam Zbiejczuk

Proautomotive

adam.zbiejczuk@proautomotive.eu

Tel.: +420736779920

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz

Klíčová slova ČR-automoto-firmy-Valeo-Proautomotive

Auto-moto, doprava a stroje