Módní značka Pánské obleky BANDI děkuje a naděluje policistům, hasičům a záchranářům 50 % slevy

Praha 5. prosince (PROTEXT)

Vánoční dárek od BANDI pro policisty a záchranné složky. Poděkování za to, že za nás denně v práci nasazují své zdraví i životy.

Mimořádná vánoční akce pro policisty, hasiče, záchranáře a nově také příslušníky vězeňské služby a justiční stráže, letos začne už 9. prosince a potrvá pouze 12 dní. BANDI si cení každodenní rizikové práce členů záchranných složek. Jako poděkování jim přináší dárek ve formě 50 % SLEVY na pánskou módu BANDI, a to právě v období Vánoc.

Hasiči, policisté, záchranáři a příslušníci vězeňské služby a justiční stráže budou letos nakupovat od 9. do 20. prosince ve značkových prodejnách Pánské obleky BANDI společenskou i volnočasovou módu za poloviční ceny. Můžou se tedy připravit na Vánoce a blížící se plesovou sezonu tak, aby zbytečně neutráceli.

Proč BANDI odměňuje záchranné složky

"Policisté, hasiči, záchranáři, příslušníci vězeňské služby a justiční stráže při výkonu své profese za nás za všechny nasazují své zdraví i životy. Oproti jiným profesím jsou však často nedocenění. BANDI si váží jejich práce, při které chrání a zachraňují zdraví a životy nás i našich blízkých." Vysvětluje majitel společnosti Andrej Bandi Vámoš. "Je naprosto v pořádku, že si sportovec na olympiádě vyběhá medaili a k tomu odměnu v řádu statisíců korun. Není ovšem v pořádku, že si policista odběhá deset let ve službě, takové peníze neuvidí a mnohdy nedostane ani tu medaili. I když by se mohlo jevit, že práce policisty je stejná jako například práce pekaře, není to mu tak. Pekař neodchází z domu od rodiny do práce s předpokladem rizika zdraví a újmy na životě. A bohužel mnohdy pekaři pobírají vyšší mzdu než policisté."

Proto chce módní značka Pánské obleky BANDI poděkovat a darovat 50% slevu všem, kteří si to vzhledem k jejich rizikovému zaměstnání zaslouží. Majitel společnosti Andrej Bandi Vámoš dále dodává: "Když jsme tuto děkovnou akci vyhlásili v loňském roce, stály před značkovými prodejnami BANDI, dlouhé fronty. Tuto akci využily stovky příslušníků záchranných složek. Velice mne těšilo, že tato forma poděkování padla na úrodnou půdu. Je velmi milé číst děkovné emaily od krajských ředitelů, které člověka utvrdí v tom, že udělal správnou věc. Nešlo tedy jinak než dárek od Ježíška pro záchranné složky letos zopakovat. Vánoční svátky jsou časem díků, dobrých skutků a zázraků."

S 50 % slevou se tedy příslušníci záchranných složek mohou připravit na plesovou sezonu, vymódit se k vánočnímu stolu nebo prostě jen udělat radost pod stromeček sobě nebo svým blízkým.

BANDI věří, že tento dárek udělá všem obdarovaným radost a rozzáří úsměvy na jejich tvářích. A to nejen úsměvy mužů, ale také žen. Vždyť, která žena by si nepřála mít vedle sebe na plese či u štědrovečerní večeře krásně oblečeného a upraveného gentlemana?

Příklad slevy

Původní cena pánského obleku: 6.999 Kč

Akční cena s 50% slevou: 3.499 Kč

Ušetříte: 3.500 Kč

Běžně při nákupu společenského oblečení, například na ples, zaplatíte za pánský oblek, s košilí a kravatou 8.547 Kč. Šetřete své peníze nenechte si ujít tuto výjimečnou akci. Tím ušetříte polovinu ceny, tedy 4.274 Kč.

Informace o podmínkách mimořádné vánoční akce se dočtete na oficiálním webu www.bandi.cz.

Kontakt:

Bc. Nikola Jakoubková

BANDI VAMOS s.r.o

E-mail: marketingovyreditel@bandi.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz

Klíčová slova ČR-trh-textil-policie-hasiči-firmy-Bandi Vamos-záchranná

Obchod, marketing
Média, společnost a životní styl