Rozpor tady a tam je doslova explozivní

Praha 24. listopadu (PROTEXT)

Svaz Sanátor - komora biotroniků svolává tiskovou konferenci.

Dne 30.11.2016 v 11:00 hod - Presscentrum Syndikátu novinářů ČR, Senovážné náměstí 23, Praha 1 s názvem Rozpor "tady a tam" je doslova explozivní. Tiskovou konferenci povede známý moderátor Slávek Boura.

Již delší dobu dostává naše veřejnost, odborná i laická, jednostranné informace o alternativní medicíně (CAM). Naše komora vydala zásadní informační publikaci "Alternativní medicína (CAM) ve světě", která obsahuje překlady dokumentů z této oblasti od předních evropských i světových autorit, jako je Světová zdravotnická organizace (WHO), Rada Evropy, evropský výzkum CAMbrella financovaný Evropskou komisí, dokumenty evropské asociace EUROCAM a dalších.

Tyto dokumenty jsou všechny zcela vstřícné oborům (CAM) a bez výjimky doporučují výzkum a začleňování do standardní péče.

Rozpor "tady a tam" je doslova explozivní

Na tiskové konferenci obdržíte poprvé zcela zásadní a indexované informace z této oblasti ve světovém měřítku. Svět je nyní zcela jinde (358 aktivních vědeckých časopisů o CAM, prudký vzestup citací, randomizované dvojitě slepé studie, 40 % lékařských univerzit v Evropě přednáší CAM obory, NATO zavádí do zdravotní péče CAM), v Evropě se léčí CAM více jak 100 milionů lidí, dle agentury STEM/MARK žádá 85 % respondentů u nás zařazení CAM do zdravotní péče.

Sanátor - svaz biotroniků Josefa Zezulky - profesní komora biotroniků Josefa Zezulky, Soukenická 21, Praha 1, PSČ 110 00

Místo a čas konání tiskové konference:

30.11.2016 v 11:00 hod

Presscentrum Syndikátu novinářů ČR, z.s.(místnost č. 351, 3. patro, v přízemí za vrátnicí, vchodem D k výtahům) Senovážné náměstí 23, Praha 1

Kontakt: Tomáš Pfeiffer

e-mail: sbjz@dub.cz