Společnost Kavalan je producentem světové whisky roku

Tchaj-pej 18. listopadu (PROTEXT/PRNewswire)

Oceněná palírna Kavalan sídlí v Yilan County na Tchaj-wanu (PRNewsFoto/Kavalan)

Kavalan byla jmenována nejlepší whisky na světě

Společnost Kavalan získala cenu „Nejlepší producent světové whisky" na prestižní Mezinárodní soutěži vín a lihovin (International Wine and Spirit Competition - IWSC).

Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20161117/441039

Tento rok IWSC vytvořila sedm nových titulů „Nejlepší výrobce roku" za brandy, gin, likér, rum, skotskou whisky a vodku a dále pak za světovou whisky.

Výkonný ředitel společnosti Kavalan pan YT Lee uvedl, že společnost Kavalan uhájila svůj nejvyšší titul.

„Čtyřikrát jsme vyhráli jsme asijsko-pacifickou cenu. K výhře této nové ceny přistupujeme s pokorou a díky ní jsme ještě více odhodláni produkovat stále lepší whisky," uvedl pan Lee.

Další ceny, které jsme získali, jsou

- Solist Port Single Cask Strength - Zlatá výjimečná medaile

- Solist Vinho Barrique Single Cask Strength - zlato

- Solist Fino Sherry Single Cask Strength - zlato

- Concertmaster - zlato

- ex-Bourbon Single Cask Strength - zlato

V roce 2015 whisky Kavalan získala ocenění Nejlepší single malt whisky na světě v rámci Světových cen whisky (World Whiskies Awards - WWA) za svou Kavalan Solist Vinho Barrique a v roce 2016 cenu „Nejlepší single cask single malt whisky na světě" za Solist Amontillado Sherry Single Cask Strength.

O společnosti Kavalan

Tchajwanská palírna Kavalan se věnuje umění single malt whisky od roku 2006 a získala již více než 210 zlatých medailí. Whisky Kavalan zraje v amerických dubových sudech v intenzivní vlhkosti a horku a k její kvalitě přispívají také mořské a horské vánky a pramenitá voda ze Sněžné hory, které společně přispívají k charakteristické krémovitosti whisky Kavalan. Kavalan se jmenuje po starém označení pro okres I-lan a díky své mateřské společnosti King Car Group může využívat její třicetileté zkušenosti z oblasti výroby nápojů. Whisky Kavalan je dostupná ve 40 zemích. Navštivte www.kavalanwhisky.com/en/

Kontakt pro média:

Yvonne Chou

+886-3922-9000#7162

yvonne@kavalandistillery.com

Klíčová slova Tchaj-wan-nápoje-trh-gastro-Kavalan

Asie, Austrálie (as)

Potraviny, gastronomie
Obchod, marketing
Média, společnost a životní styl