Celestica dokončila prodej podřízených akcií

TORONTO 5.března (PROTEXT/ots)

Společnost Celestica Inc. (označení na burzách NYSE, TSE, ME: CLS), světová jednička v oblasti služeb pro výrobu elektroniky (EMS), ve čtvrtek oznámila, že dokončila prodej osmi miliónů podřízených akcií s hlasovacím právem syndikátu, vedenému společnostmi RBC Dominion Securities Inc. a Morgan Stanley Dean Witter v ceně 42,60 kanadských dolarů resp. 28,65 USD za podřízenou akcii s hlasovacím právem s celkovým hrubým výnosem přibližně 341 miliónů CAD resp. 229 miliónů USD. Čistý výnos ve výši 327,2 miliónu CAD resp. 220,0 miliónu USD bude použit na kapitálové výdaje, pracovní kapitál a všeobecné firemní účely včetně akvizic.

Upisovatelé mají opci koupit dalších 1,2 miliónu akcií do 22.března 1999 k pokrytí případných přebytků podílů.

O společnosti Celestica

S více než 14.000 zaměstnanců Celestika má 24 výrobních a konstrukčních podniků ve Spojených státech, Kanadě, Mexiku, Spojeném království, Irsku, Thajsku, Hongkongu a Číně.

Celestica nabízí širokou škálu služeb, k nimž patří navrhování, výroba prototypů, montáž, testování, certifikace výrobků, správa dodavatelských řetězců, celosvětová distribuce a poprodejní servis. K jejím zákazníkům patří přední výrobci originálního zařízení (OEM), zejména v oblasti počítačů a komunikací. Další informace o společnosti Celestica najdete na webové stránce http://www.celestica.com

ots Original text service: Celestica

Internet: http://www.newsaktuell.de

Kontakty:

Laurie Flanagan, Corporate Communications

Tel.: (USA) 416-448-5790

flanagan@celestica.com

Christina Mauro-Manget, Investor Relations

Tel.: (USA) 416-448-2211

clsir@celestica.com

Klíčová slova Celestica

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)