Import z Číny teď až o 50 % rychleji

Praha 20. října (PROTEXT)

Import zboží z Číny teď rychleji po železnici: levnější než letecká a rychlejší než námořní přeprava mezi Čínou a Českou republikou.

Kühne + Nagel slaví, zvláště teď před Vánoci, úspěchy se svojí novou železniční přepravou KN Asia Express pro exportní či importní zásilky z/do Číny. Společnost využívá všechny železniční dopravce, aby získala ty nejlepší finanční podmínky pro bezpečnou přepravu zboží formou ode dveří ke dveřím. Každý týden jsou zajištěny odjezdy z největších čínských terminálů – Wuhan, Shenyang, Suzhou, Chongqing, Chengdu či Zhengzhou do všech destinací ve východní Evropě a zpět. Spolehlivé jízdní řády i tranzitní časy okolo 20 dní zaručují bezpečnost a jistotu, že vánoční dárky dorazí od odesílatele až k příjemci včas. Tranzitní doba se díky vlakovému spojení na hlavních trasách mezi Čínou a východní Evropou zkrátila až o 50 % oproti námořní přepravě a zároveň se minimalizují náklady oproti letecké přepravě.

Jaroslav Vychytil, manažer importu celokontejnerových přeprav Kühne + Nagel si pochvaluje fungování linky i podmínky pro zákazníky: „Kühne + Nagel má zajištěný odborný servis nejen během samotné přepravy, ale také v čínských přístavech a hubech, kde se vyřizují nezbytné logistické úkony včetně vývozního/dovozního celního odbavení, zaplombování a zabezpečení pro dokonalou bezpečnost a finalizují se podmínky přepravy "od dveří ke dveřím" ze všech měst Číny. Samozřejmostí je plná viditelnost zboží díky systému KN Login či každodenní záznamy o sledování on-line.“

KN Asia Express naplňuje přesně význam slova flexibilní, pokud jde o pružnost a efektivitu přeprav z Číny do České republiky.

Kontakt:

Lenka Křivancová