Whisky Kavalan získala na soutěži International Review of Spirits pětkrát titul nejlepší whisky světa

Tchaj-pej (Tchaj-wan) 9. září (PROTEXT/PRNewswire)

Kavalan Claims Top 5 Whiskies in the World at International Review of Spirits (PRNewsFoto/Kavalan)

Tchajwanský výrobce whisky zazářil v soutěži IRS a získal nejvyšší platinová ocenění

Whisky Kavalan ovládla soutěž "International Review of Spirits" pořádanou nezávislou organizací Beverage Testing Institute poté, co se žádná jiná whisky neobjevila v jejím žebříčku pěti nejlepších.

Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160908/405452

Whisky Kavalan získala 5 nejcennějších platinových medailí (vynikající) a 10 zlatých medailí (mimořádná). Díky těmto výsledkům za rok 2016 zveřejněným v minulém týdnu pokořila její celková sbírka trofejí hranici 200 zlatých či ještě cennějších medailí.

Zakladatel společnosti YT Lee uvedl, že platinové medaile byly uděleny následujícím způsobem:

Číslo 1 "Solist" Ex-Bourbon Single Cask Strength Single Malt Whisky - 98

Číslo 2 " Solist" Vinho Barrique Single Cask Strength Single Malt Whisky - 98

Číslo 3 " Solist" Amontillado Sherry Single Cask Strength Single Malt Whisky - 98

Číslo 4 "Solist" Sherry Single Cask Strength Single Malt Whisky - 97

Číslo 5 Sherry Oak Single Malt Whisky - 97

"Jsme vděčni za každé získané ocenění, protože nám ukazuje, že jsme na správné cestě", dodal YT Lee. "Pro naše zákazníky chceme vyrábět tu nejlepší whisky na světě a toto uznání nám pomáhá našeho cíle dosáhnout."

Vítězové zlaté medaile:

Ex-Bourbon Oak, Single Malt Whisky, Concertmaster, King Car Conductor a Podium. A v „sólové" kategorii Single Cask Strength: Brandy, Manzanilla Sherry, Pedro Ximenez Sherry, Moscatel Sherry a Fino Sherry.

Dříve byla v prestižní soutěži World Whiskies Awards (WWA) vyhlášena whisky Kavalan Solist Vinho Barrique "Nejlepší Single Malt Whisky světa" pro rok 2015 a whisky Solist Amontillado Sherry Single Cask Strength získala ocenění "Nejlepší Single Cask Single Malt Whisky světa" pro rok 2016.

O Kavalan Whisky

Tchajwanská palírna Kavalan Distillery se věnuje umění single malt whisky od roku 2006 a získala již více než 210 zlatých medailí. Nad výrobou dohlíží špičkový tým pro výzkum a vývoj společně s mistrem míchačem vyškoleným ve Spojeném království a mezinárodním konzultantem. Ročně vyrobí 5 milionů lahví whisky, které svojí chutí patří k těm nejlepším na světě.

Whisky Kavalan zraje v amerických dubových sudech v intenzivní vlhkosti a horku. K její kvalitě přispívají také mořské a horské vánky a pramenitá voda ze Sněžné hory, které společně přispívají k charakteristické krémovitosti whisky Kavalan. Kavalan se jmenuje po starém označení pro okres I-lan a díky své mateřské společnosti King Car Group může využívat její třicetileté zkušenosti z oblasti výroby nápojů. Whisky Kavalan je dostupná ve 40 zemích. Více informací získáte na www.kavalanwhisky.com/en/

Kontakt pro media:

Yvonne Chou