Ocenění Zlatá pecka za TV spot NEBUĎ ŠNEK, BUĎ QUICK

PRAHA 8. listopadu (PROTEXT)

INTERNET OnLine, divize ČESKÉHO TELECOMU, a.s., s radostí oznamuje, že televizní spot NEBUĎ ŠNEK, BUĎ QUICK na bezplatné připojení k Internetu zdarma byl na začátku listopadu oceněn v kreativní soutěži reklamních agentur Zlatou peckou 2000. Reklamní spot připravila agentura MARK/BBDO. Letos se soutěž poprvé více otevřela i nadnárodním agenturám a o to více nás těší ocenění v tak silné konkurenci.

Quick.cz - nejrychlejší Internet zdarma - je další službou z bohatého portfolia internetových služeb, kterou společnost nabízí od 1.10.2000. V souvislosti s bezplatným přístupem do Internetu jsme také představili portál http://www.quick.cz. I zde probíhá neustálé obohacování obsahu a vytváření nových částí jako například horoskopy.quick.cz a pohlednice.quick.cz. Od začátku listopadu bylo stávající katalogové vyhledávání doplněno o fulltextové vyhledávání v celém českém Internetu a to včetně respektování zvláštností českého tvarosloví.

Podle návštěvnosti za první měsíc zareagoval portál QUICK.CZ svým zaměřením a obsahem na poptávku a potřeby nejširší vrstvy uživatelů Internetu. Kromě standardně poskytovaných služeb QUICK.CZ jako je např. free mail, webhosting nebo internetový vyhledávač, nabízí pro registrované uživatele zdarma připojení k Internetu, kvalitní QHELP, který zajišťuje rozsáhlou softwarovou pomoc a podporu návštěvníků a další služby pružně reagující na připomínky a náměty uživatelů.

Kontakt:

PhDr. Jana Voňavková

PR manažerka IOL

ČESKÝ TELECOM, e:tel, o.z.

Thámova 11

tel.: 02/71466312