Konference o investicích do elektrizační soustavy

Praha 7. června (PROTEXT)

8. ročník konference Elektrizační soustava 2016 (Rozvoj, obnova a údržba sítí a stanic zvn, vvn a vn - strategie a investiční plány) se bude konat ve čtvrtek 9. a pátek 10. června 2016 v Hotelu Zámek Valeč u Hrotovic. Konferenci pořádá AF POWER agency. Mediálním partnerem je odborný časopis All for Power.

Více informací najdete na: http://soustava.afpconference.com/

Na programu budou přednášky zástupců vrcholového vedení společností ČEPS, SEPS, ČEZ Distribuce, E.ON a PREdistribuce, prezentovat se budou progresivní technologie a novinky, které se uplatňují v rámci výstavby nebo obnovy sítí. Konference se zaměří i na celosvětové strategie přenosu energie nebo na možné využití zdroje vyvedeného distribuční soustavy pro zásobování kritické infrastruktury. Předmětem jednání bude i kvalita ocelových konstrukcí a žárového zinkování.

Kontakt:

manažer konference Norbert Tuša