Hřiště 4. ročníku DEVELOPMENT tour jsou ta nejlepší

Praha 20. dubna (PROTEXT)

Prestižní golfová tour pro developery zná svoje čtyři hřiště, na kterých odehraje letošní golfovou sezónu. Hráči se mají na co těšit, organizátoři vybrali jedny z nejlepších hřišť z České republiky a blízkého pohraničí.

Turnaje DEVELOPMENT tour 2016:

25. dubna 2016 – Loreta Golf Club Pyšely

25. května 2016 – Golf resort Karlovy Vary

29. 6. 2016 – Golf Park Plzeň

21. 9. 2016 – Penati Golf Resort

DEVELOPMENT tour hrají významné osobnosti z oblasti developmentu. Tour si klade na srdce vytvářet pro developery přátelské prostředí a příjemnou atmosféru pro osobní i pracovní setkávání.

Každému turnaji předchází přátelská devítka. „Nejen že si hráči osahají hřiště před turnajem, ale během golfu vždy panuje výborná nálada. A následně i při večerním společném posezení u dobrého jídla a vína, kdy je ta pravá nálada a příležitost uzavřít realitní obchody,“ zve hráče na přátelskou devítku zakladatel DEVELOPMENT tour a majitel společnosti EVROPA realitní kancelář Michal Macek.

DEVELOPMENT tour je pro své hráče golfovým kulinářským zážitkem. Během turnajů na nejprestižnějších hřištích si hráči vychutnají zážitkovou gastronomii a ti nejlepší získají zajímavé a hodnotné ceny od pořadatele i partnerů tour.

Jako každý rok bude DEVELOPMENT tour zakončena večírkem v Praze, na kterém proběhne i slavnostní vyhlášení celkových vítězů.

Kontakt:

Michal Macek