První e-shopový agregátor dřevěných podlah

Praha 20. dubna (PROTEXT)

Společnost triventures s.r.o. spustila začátkem letošního roku první český agregátor dřevěných podlah NejlevnejsiDrevenePodlahy.cz.

Web umožňuje snadnou orientaci ve výrobcích, které se na trhu nacházejí. Cílem je zjednodušit výběr, který je obvykle náročný. Triventures tak může nabídnout produkty od prověřených dodavatelů za co nejlepších cenových podmínek, současně však v nejvyšší možné kvalitě. Zákazník může u vybraného materiálu navolit poptávanou plochu, poptat dílčí služby (pokládka, lišty), apod. Díky tomu okamžitě získává předběžnou cenu zakázky. Poté, co klient předběžnou poptávku odešle, je informován o dalším postupu a je mu zaslán kontakt na podlahářské studio. Následná komunikace probíhá už pouze mezi zákazníkem a dodavatelem. Na přání zákazníka je možno zaslat vybraný vzorek zdarma poštou nebo domluvit nezávaznou návštěvu podlaháře pro zaměření prostoru a další konzultace.

Majitel společnosti Vojtěch Šimek o nově spuštěné službě říká: "Postupně agregujeme všechny důvěryhodné společnosti, které se na českém trhu v oboru prodeje dřevěných podlah pohybují. Zatím jich máme několik, ale zájemci z řad dodavatelů rychle přibývají. Vybíráme ale jen ty opravdu solidní, kteří dodávají kvalitní výrobky."

Kontakt:

Vojtěch Šimek

info@nejlevnejsidrevenepodlahy.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz

Klíčová slova ČR-trh-internet-stavebniny-dřevo-firmy-triventures

Stavebnictví, bydlení a reality